Pets: tarjous & tilaus

25,00 45,00 

Pets on värikäs lehti lapsille, jotka rakastavat eläimiä – isoja ja pieniä lemmikkejä sekä niiden hoitamista.

Pets Suomi on pullollaan hyödyllistä, viihdyttävää ja helppotajuista tietoa lemmikkieläimistä: koirista, kissoista, kaneista, hevosista, linnuista, jyrsijöistä ja kaikista muista. Suloisten lemmikkien lisäksi lehti esittelee aina myös jonkin villieläimen Suomesta tai maailmalta.

Asiaa luonnosta ja ilmastosta, reportaaseja, Kysy Petsiltä -palsta, Kuplat-puhekuplapalsta, Petsin söpöt -kuvapalsta ja paljon muuta.

Lehden julisteliitteillä lapsi voi somistaa oman huoneensa seiniä. Joka numeron mukana myös kiva yllätyslahja.

45,00 €0 numeroaTilaa tästä »
25,00 €3 numeroaTilaa tästä »
45,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Pets-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Pets Suomi - Lehti sinulle joka pidät eläimistä

Pets on lehti eläimiä rakastavalle lapselle

Pets-lehti on jokaisen eläinten ystävän unelmien täyttymys. Se on värikäs, informatiivinen ja viihdyttävä julkaisu, joka on omistettu kaikenkokoisille ja -tyyppisille lemmikeille sekä luonnolle.

Tämä ainutlaatuinen eläinlehti tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa ja hauskoja faktoja lemmikkien hoidosta, eläinten käyttäytymisestä ja luonnon ihmeistä.

Olipa kyseessä sitten pieni hamsteri, leikkisä koira, eksoottinen lisko tai villi delfiini, Pets-lehdestä löytyy jotakin jokaisella eläinten ystäville.

Pets-lehden sivuilta löydät toinen toistaan mielenkiintoisempia juttuja lemmikkien hoidosta, eläinten käyttäytymisestä, luonnosta ja sen suojelusta. Se ei ole vain lehti, vaan myös kohtaamispaikka, jossa lemmikinomistajat, luonnon ystävät ja eläinten hoitoon intohimoiset lapset ja nuoret voivat vaihtaa tietoa, jakaa kokemuksiaan ja oppia uutta toinen toisiltaan.

Lehden jokainen numero tarjoaa jotakin uutta ja innostavaa: kiinnostavia artikkeleja, upeita julisteita, osallistavia toimintoja ja hyödyllisiä vinkkejä. Petsin pääteemat – lemmikit, luonto ja eläinten hoito – heijastuvat kaikessa lehden tarjonnassa, luoden rikkaan ja monimuotoisen lukukokemuksen kaikenikäisille.

Tämä lehti on omistettu kaikille, jotka jakavat yhteisen rakkauden eläimiä kohtaan ja haluavat oppia lisää niiden ihmeellisestä maailmasta. Pets ei vain viihdytä, vaan myös valistaa, yhdistää ja inspiroi.

Lähde mukaan matkalle, joka vie sinut lähemmäksi eläinten maailmaa ja auttaa ymmärtämään paremmin näitä ihania olentoja, joiden kanssa elämme!

Pets-lehden tarjoukset ja tilaaminen

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien kustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Pets Suomi -lehden tarjoukset kaikkien saataville.

Pets-lehteen on saatavilla joustavia tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten lukijoiden tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tilausvaihtoehdot jakautuvat määräaikaisiin ja jatkuviin tilauksiin.

 • Määräaikainen tilaus on ihanteellinen valinta heille, jotka haluavat päästä tutustumaan Pets-lehteen tai antaa tilauksen lapselle lahjaksi. Tässä vaihtoehdossa tarjolla on 3 ja 6 numeron pituisia tilausjaksoja, jotka päättyvät automaattisesti valitun jakson loppuun. Määräaikainen tilaus on kätevä, sillä se ei vaadi tilaajalta muuta, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen peruutuksesta.
 • Kestotilaus eli jatkuva tilaus on suunnattu heille, jotka haluavat nauttia Pets-lehdestä jatkuvasti ilman keskeytyksiä. Kestotilaus uusitaan automaattisesti 3 tai 6 numeron tilausjakson päätyttyä, mikä tarkoittaa, ettei yksikään värikäs numero jää välistä. Lisäksi kestotilaus tarkoittaa yleensä taloudellisia säästöjä määräaikaiseen tilaukseen verrattuna.

Tutustu lehtitarjouksiimme yllä ja tilaa Pets-lehti lapselle määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena huippuhintaan. Usein Pets-tarjous sisältää myös ihanan tilaajalahjan.

Voit tietysti tilata Pets Suomen myös lahjaksi valitsemalla lahjatilauksen ja antamalla tilauksen maksajan ja saajan tiedot erikseen.

Pets-lehden sydän on monipuolinen ja rikas sisältö

Seuraavaksi tutustumme siihen, mitä Pets lukijoilleen tarjoaa eli monipuolista ja rikasta sisältöä, joka kattaa kaiken lemmikkieläinten hoidosta ja koulutuksesta aina luonnon ihmeisiin ja lukijoiden osallistumiseen asti.

Julisteet ja visuaalinen ilme

Pets-lehti tarjoaa kauniita ja inspiroivia julisteita, jotka tuovat eläinten maailman suoraan kotiisi. Julisteet vaihtelevat suurista seinää koristavista kuvista pienempiin, keräiltäviin teoksiin, jotka esittelevät laajan kirjon lemmikki- ja villieläimiä kissoista liskoihin ja delfiineistä apinoihin.

Eläinjulisteet eivät vain piristä huoneen ilmettä, vaan luovat suoran yhteyden eläinten ja luonnon ihmeelliseen maailmaan.

Lemmikkien hoitoa ja koulutusta

Tämä lehti tarjoaa kattavaa tietoa lemmikkieläinten hoidosta ja hyvinvoinnista. Artikkelit tarjoavat näkökulmaa eläinten hoitoon, kouluttamiseen ja käyttäytymiseen.

Lisäksi Pets tajoaa käytännönläheisiä vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat lukijoita ymmärtämään ja parantamaan lemmikkiensä elämänlaatua.

Eläinten esittelyt

Jokaisessa numerossa Pets esittelee sekä suosittuja että harvinaisempia lemmikki- ja villieläinlajeja. Näihin kuuluvat kissat, koirat, kanit, pienet jyrsijät, kuten hiiret ja hamsterit, akvaariokalat ja terraarioeläimetkin, kuten liskot ja kilpikonnat.

Eläinjutut tarjoavat syvälistä tietoa näiden eläinten elämästä, hoidosta ja käyttäytymisestä.

Luonto ja ilmasto

Lehti käsittelee myös luontoa ja ympäristöasioita, tarjoten lukijoille tietoa ja vinkkejä ekologisempaan elämäntapaan.

Lehden sivuilla jaetaan ajankohtaisia raportteja ja ekovinkkejä, jotka auttavat lukijoita ymmärtämään paremmin ympäristön tilaa ja kuinka he voivat omilla toimillaan edistää luonnon hyvinvointia.

Myös lukijat voivat osallistua

Myös Petsin lukijat voivat osallistua lehden tekemiseen monin eri tavoin!

 • Kysy Petsiltä -palstalla asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin eläimiin liittyvistä aiheista.
 • Kuplat-sivu innostaa lukijoita luomaan hauskoja lausahduksia eläinten puhekupliin.
 • Söpöt-aukeamalla esitellään lukijoiden omia lemmikkikuvia.
 • Eläinpulmat, arvoitukset ja iloiset värityskuvat tarjoavat viihdettä ja haastetta lapselle tai nuorelle.
 • Tee itse -osiossa tarjotaan ideoita ja ohjeita eläinaiheisten askarteluprojektien toteuttamiseen.
 • Sarjakuvat ja testit ovat sekä viihdyttäviä että opettavaisia sisältöjä, ja tarjoavat hauskan tavan oppia uutta eläimistä.

Pets on kokonaisvaltainen ja monipuolinen elämys, joka rikastuttaa eläinrakkaan elämää.

Pets Suomi on lehti kissojen, koirien ja muiden eläinten ystäville, jonka rikas sisältö vie mukanaan.

Uusin numero ja ilmestymisaikataulu

Pets-lehteä julkaisee Story House Egmont, ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Ala tilaajaksi nyt, etkä missaa enää yhtään informatiivista numeroa!

Vuoden 2024 ilmestymispäivät

 1. 31.1.2024
 2. 27.3.2024
 3. 22.5.2024
 4. 24.7.2024
 5. 25.9.2024
 6. 4.12.2024

Vuoden 2023 ilmestymispäivät

 1. 8.2.2023
 2. 13.4.2023
 3. 14.6.2023
 4. 9.8.2023
 5. 4.10.2023
 6. 7.12.2023

Löydät uusimman numeron ja koko vuoden lehtien ilmestymispäivät Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Kaikki Pets-tilaukseen liittyvät asiat, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutus, tulee hoitaa Story House Egmontin asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Story House Egmont Oy Ab
Mechelininkatu 1a
00101 Helsinki

Tilaajapalvelun yhteystiedot:

Sähköposti: tilaajapalvelu@egmont.fi

Puhelin: 0203 39000 (arkisin 8-18)

Puhelun hinta 02033-alkuiseen tilaajapalvelunumeroomme on 8,4 snt/min (alv 24%), jonotus on maksullista. Keskimääräinen jonotusaika on alle 1 minuutti.

Kustantajan verkkosivuilta löytyy arkisin myös chat-mahdollisuus silloin, kun asiakaspalvelijoita on vapaana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pets”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija