Procycling: tarjous & tilaus

95,00 

Procycling on Futuren julkaisema englanninkielinen pyöräilylehti, josta ilmestyy 13 numeroa vuodessa.

Procycling kuvailee itseään tyylikkääksi ja dynaamiseksi aikakauslehdeksi, ammattipyöräilyn arvovaltaiseksi ja maailmanlaajuiseksi ääneksi, ja jota jaetaan kaikkiin maihin, joissa on englanninkielisiä faneja.

Lehti eisältää eksklusiivisia artikkeleja ja haastatteluja pyöräilymaailmasta, reportaaseja tärkeimmistä kilpailuista sekä esimerkiksi pyöräilyn huippuhetkien muisteluja.

0,00 €13 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 987bb1386b6b Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Procycling-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Procycling tai ProCycling oli Futuren omistama pyöräilylehti. Ensimmäisen kerran 1999 ilmestynyttä lehteä myytiin lähes kaikissa englanninkielisissä maissa.

Andrew Suitcliffe, Cycle Traderin ja IPC Median julkaiseman Cycling Weeklyn entinen toimittaja perusti Cabal Communications -yrityksen, joka toi markkinoille uuden Procycling-pyöräilylehden kilpailijaksi IPC:n omalle Cycle Sport -lehdelle.

Lehden ensimmäinen päätoimittaja William Fotheringham oli myös entinen IPC:n työntekijä. Häntä tehtävässä auttio ja seurasi The Timesin kirjeenvaihtaja ja Bad Bloodin kirjoittaja Jeremy Whittle.

Vuonna 2003 Highbury House osti Cabalin. Future osti Procyclingin ja useita muita aikakauslehtiä Highbury Houselta vuonna 2005.

Vuonna 2014 Future myi urheilu- ja käsityölehtensä Immediate Medialle, mutta osti Procycling-lehden takaisin vuonna 2019.

Procycling kuvasi itseään "kiiltäväksi ja dynaamiseksi lehdeksi, kansainväliseksi ammattipyöräilyn ääneksi, jota julkaistaan kaikissa maissa, joissa on englanninkielisiä faneja".

Procycling-lehden julkaiseminen päättyi tammikuussa 2022. Viimeisessä numerossa vieraili ammattipyöräilijä Lizzie Deignan.

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Procycling”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija