BBC Gardeners' World: tarjous & tilaus

108,00 

BBC Gardeners' World on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen puutarhalehti, joka sisältää vinkkejä puutarhanhoitoon BBC:n samannimisessä tv-ohjelmassa esiintyneiltä ja esiintyviltä juontajilta.

Tutustu lehden tarjoamiin sisältöihin ja tilaa tilaa tämä ainutlaatuinen puutarhalehti erikoishintaan kotiisi kannettuna!

108,00 €12 numeroaTilaa tästä »
108,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): b614bf1fa478 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi BBC Gardeners' World-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Gardeners' World -puutarhaohjelma

Gardeners' World on pitkäaikainen brittiläinen puutarhaohjelma, joka esitettiin ensimmäisen kerran 5. tammikuuta 1968. Vuoden 2024 sarja on 55:s.

Sarjan ensimmäisen jakson esitteli Ken Burras ja se lähetettiin Oxfordin kasvitieteellisestä puutarhasta. Vuoteen 2020 asti useimmat sarjan jaksot olivat 30 minuutin pituisia. Keväällä 2020 jaksojen pituudeksi tuli noin tunti. Kaikki jaksot vuodesta 2021 eteenpäin ovat kestäneet 60 minuuttia.

Gardeners' World sarjaa esitetään tällä hetkellä maaliskuun puolivälistä lokakuun lopulle BBC Two -kanavalla joka perjantai. Ohjelma kestää yleensä kolmen kuukauden talvitauon marraskuusta helmikuuhun.

Ohjelman pääjuontaja on tällä hetkellä Monty Don. Muita säännöllisiä esiintyjiä ovat Adam Frost, Frances Tophill, Joe Swift, Arit Anderson, Advolly Richmond, Nick Bailey, Carol Klein, Mark Lane ja Rachel de Thame.

BBC Gardeners' World -puutarhalehti liittyy olennaisesti  tv-ohjelmaan.

BBC Gardeners' World -lehdestä

BBC Gardeners' World on kuukausittain ilemstyvä brittiläinen puutarhalehti, jonka omistaa Immediate Media Company. Lehti sisältää puutarhanhoitovinkkejä Gardenersä World -tv-sarjan entisiltä ja nykyisiltä tekijöiltä.

BBC Gardeners' World perustettiin vuonna 1991. Kuukausittain ilmestyvä lehti sisältää usein uusia kasveja koskevi tarjouksia, ilmaisia ravinteita kasveille ja lahjoja. Lehti on sekä irtonumero- että tilausmyynnissä.

Tilausmyynnissä lehti on tilattavissa myös Suomeen määräaikaisella, 12 numeroa sisältävällä koko vuoden tilauksella.

Tilaa-lehti.fi toimii yhteistyössä johtavien lehtitilausvälittäjien tarjotakseen viherpeukaloille edullisia vaihtoehtoja tilata BBC Gardeners' World -lehti myös Suomeen.

Lehden levikki

BBC Gardeners' World -lehden levikki oli 237 650 vuoden 2013 ensimmäisellä puoliskolla. Sen levikki laski 219 222 kappaleeseen vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla. Vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla lehden levikki oli 175 733.

Lehden verkkosivusto löytyy osoitetesta gardenersworls.com. Sivustolta löytyy sesongin mukaisia vinkkejä, ohjeita puutarhanhoitoon, tietoa erilaisista kasveista, puutarhatuotteiden arvosteluja, vertailuja ja osto-oppaita, tarjouksia ja kilpailuja.

Miksi tilata BBC Gardeners' World -lehti?

Tilatessasi BBC Gardeners' World -lehden, liityt eksklusiiviseen Subscriber Clubiin, joka tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia etuja jokaiselle puutarhaharrastajalle.

Lehti on tunnettu tarjoamastaan parhaasta puutarhanhoidon tiedosta, käytännöllisistä neuvoista suosituilta puutarha-asiantuntijoilta sekä inspiroivista kuvista kauniista puutarhoista.

Vuonna 2024 tilaajat saavat lehden mukana 12 ilmaista siemenpakettia, joiden yhteisarvo on yli 30 puntaa, tuomaan väriä ja makua mihin tahansa puutarhaan aina tammikuusta kesäkuuhun. Rajoituksista johtuen siemenet ovat saatavilla vain tilaajille Isossa-Britanniassa ja Pohjois-Irlannissa.

Lisäksi tilaajat nauttivat ilmaisesta kotiinkuljetuksesta, joten et koskaan jää paitsi yhdestäkään numerosta.

Saat myös rajoittamattoman pääsyn Premium-digitaaliseen sisältöön GW.com:n tilaajille tarkoitetulla alueella, joka sisältää palkitsevia sivuja, jotka jakavat lisä- ja eksklusiivista sisältöä jokaisessa numerossa.

Lisäksi tilaajat hyötyvät ainutlaatuisista rahansäästötarjouksista, kilpailuista ja alennuksista, pääsevät osallistumaan tilaajille suunnattuihin tapahtumiin ja tapaamaan lehden asiantuntijoita.

Kaiken tämän lisäksi tilaajat saavat merkittäviä säästöjä lehden kansihinnasta.

BBC Gardeners' World -lehden tilaaminen on siis paljon enemmän kuin vain lehden saaminen; se on kokonaisvaltainen kokemus, joka rikastuttaa ja inspiroi jokaista puutarhanharrastajaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BBC Gardeners' World”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija