New African: tarjous & tilaus

75,00 

New African on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä uutisaikakauslehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1966 lähtien. Se on vanhin ja luetuin panafrikkalainen englanninkielinen aikakauslehti.

New African tarjoaa uutisia, analyysejä, haastatteluja ja mielipiteitä. Lehden teemoja ovat muun muassa johtajuus, koulutus, innovaatiot, elämäntavat ja teknologia.

Joka kuukausi yli 220 000 ihmistä yli sadassa maassa lukee New Africania pysyäkseen ajan tasalla merkittävän maanosan asioista.

0,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): fcc318011504 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi New African-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

New African tarjous ja tilaus

New African -lehti

New African (aik. African Development ja New African Development) on englanninkielinen kuukausittain ilmestyvä uutislehti. Vuodesta 1966 ilmestynyt lehti on vanhin ja myydyin englanninkielinen yleisafrikkalainen kuukausilehti. Lehteä julkaisee IC Publications, jolla on myös muita Afrikkaa käsitteleviä aikakauslehtijulkaisuja.

New African pyrkii tuomaan sisällöllään afrikkalaisen näkökulman Afrikan maanosaa koskevaan kansainväliseen raportointiin.

Inspiroiva ja valaiseva lehti käsittelee todellisia asioita, jotka jätetään muualla usein huomiotta, sekä pyrkii korjaamaan maanosaan liittyviä väärinkäsityksiä.

Syvällisten kuukausiraportaasien kautta se tuo Afrikkan lähemmäs maailmaa ja tarjoaa korvaamattoman ikkunan maapallon monimuotoisimpaan maanosaan.

New African on ihanteellinen lehti heille, jotka haluavat saada paremman käsityksen tärkeimmistä Afrikkaan vaikuttavista asioista.

New African -tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Yhteistyössä johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa olemme iloisia voidessamme kertoa, että New African on tilattavissa painettuna lehtenä myös Suomeen.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa New African kotiovellesi kannettuna edulliseen hintaan tai anna lehtitilaus lahjaksi Afrikasta kiinnostuneelle läheiselle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “New African”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija