Rondo: tarjous & tilaus

58,00 129,00 

Rondo Classic on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa klassisen musiikin aikakauslehti, joka on omistautunut syventämään ymmärrystäsi ja rakkauttasi musiikkiin. Vuodesta 1963 lähtien se on tarjonnut lukijoilleen ainutlaatuisia näkemyksiä, syvällisiä analyysejä ja eksklusiivisia haastatteluja maailman eturivin muusikoista ja säveltäjistä.

Klassisen musiikin maailma on rikas ja monimuotoinen, ja Rondo Classic avaa sen ovet sinulle. Jokainen numero vie sinut matkalle läpi ajankohtaisten konserttien, unohtumattomien sävellysten ja musiikillisten innovaatioiden, tarjoten samalla koskettavia tarinoita ja taidokkaita esityksiä. Lehden sivut hehkuvat tietoa ja intohimoa, jotka inspiroivat sekä kokeneita harrastajia että uusia klassisen musiikin ystäviä.

Rondo Classic on lehti sinulle, joka arvostat kulttuurin syvintä olemusta ja haluat olla osa yhteisöä, joka ymmärtää musiikin voiman. Oletko valmis antautumaan musiikin vietäväksi? Tilaa nyt ja koe, kuinka Rondo Classic rikastuttaa elämääsi musiikilla.

58,00 €4 numeroaTilaa tästä »
129,00 €9 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Rondo-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Rondo Classic on Suomen suurin taidemusiikin erikoislehti, joka tarjoaa asiantuntevaa sisältöä klassisen musiikin ystäville. Tutustu tarjouksiin ja ryhdy tilaajaksi tänään.

Rondo Classic on Suomen suurin ja pisimpään yhtäjaksoisesti ilmestynyt taidemusiikin erikoislehti. Se perustettiin vuonna 1963 nimellä Rondo: Musiikkilehti. Myöhemmin lehden nimi muutettiin muotoon Rondo, kunnes vuodesta 2011 lehden nimi on ollut Rondo Classic. Alun perin lehteä julkaisi Suomen musiikinopettajien liitto. Lehden nykyinen julkaisija on Classicus Oy ja päätoimittaja Harri Kuusisaari.

Rondo Classic tarjoaa asiantuntevaa ja monipuolista sisältöä klassisen musiikin ystäville. Lehden sivuilla pääsee tutustumaan kuuluisiin muusikoihin, tuleviin konsertteihin sekä taidenmusiikin asemaan nykykulttuurissa. Vaikka lehti keskittyy pääosin klassiseen musiikkiin, se tarjoaa myös katsauksia maailman musiikkikulttuureihin, musiikkiteatteriin, jazziin ja pop-musiikkiin.

Lehti julkaisee myös Yle Radio 1:n ja Yle Teeman musiikkiohjelmatietoja. Joka toinen kuukausi lehden liitteenä on CD-levy, joka sisältää tarkkaan valittuja musiikkikappaleita ja teemoja.

Rondo Classic on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa klassisen musiikin aikakauslehti

Rondo Classic on ylpeästi Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa klassisen musiikin aikakauslehti. Vuonna 1963 perustettu lehti on säilyttänyt asemansa alan johtavana julkaisuna, tarjoten lukijoilleen ainutlaatuisen syvällisen katsauksen taidemusiikin maailmaan. Sen missio on välittää ja levittää tietoa klassisen musiikin rikkaudesta ja monimuotoisuudesta, joka kattaa niin suuret sinfoniat, kamarimusiikin helmet kuin oopperan voimakkaat tulkinnatkin.

Lehti on tunnettu siitä, että se ei pelkästään keskity musiikin esittelyyn tai raportointiin, vaan syventää lukijoiden ymmärrystä musiikista kattavien historiallisten kontekstien, muusikoiden henkilökohtaisten tarinoiden, sekä musiikillisen analyysin kautta. Rondo Classicissa musiikki herää eloon sivujen välityksellä – sen jokainen numero kutsuu lukijansa matkalle läpi musiikin historiaa muovaavien tapahtumien ja nykyhetken kiehtovien ilmiöiden.

Lehden sisältö on suunniteltu palvelemaan sekä musiikin asiantuntijoita että harrastelijoita, mikä tekee siitä arvokkaan resurssin kaikille klassisen musiikin ystäville. Rondo Classic pyrkii jatkuvasti laajentamaan ja syventämään keskustelua klassisesta musiikista, tehdäkseen siitä saavutettavampaa ja ymmärrettävämpää suurelle yleisölle. Tämän lehden avulla lukijat voivat paitsi nauttia musiikista, myös oppia arvostamaan sen jokaisen nuotin ja sävelen syvempää merkitystä.

Toimitus työskentelee tiiviisti yhdessä maailman johtavien musiikkiasiantuntijoiden, kriitikoiden ja muusikoiden kanssa tuottaakseen artikkeleita, jotka ovat informatiivisia, pohdiskelevia ja visuaalisesti houkuttelevia. Vaikka pääpaino on klassisessa musiikissa, Rondo Classic tunnustaa ja juhlistaa muitakin taidemusiikillisia genrejä, mikä tekee siitä kattavan resurssin kaikille musiikin ystäville.

Mitä Rondo Classic tarjoaa?

Rondo Classic tarjoaa muun muassa syvällisiä artikkeleja, näkökulmia, arvosteluja ja klassisen musiikin tapahtumia.

Rondo Classic tarjoaa lukijoilleen monipuolista ja rikasta sisältöä, joka on jaettu selkeisiin osioihin. Jokainen lehden osio on suunniteltu tarjoamaan tietoa, inspiraatiota ja uusia näkökulmia taidemusiikin ystäville.

  • Pääkirjoitus. Lehden päätoimittaja Harri Kuusisaari avaa jokaisen numeron ajankohtaisella ja pohdiskelevalla pääkirjoituksella, joka asettaa sävyn lehden teemoille ja keskustelulle.
  • Artikkelit. Syvälliset artikkelit tarjoavat kattavan katsauksen klassisen musiikin maailmaan esitellen muusikoita, säveltäjiä ja muita alalla vaikuttavia henkilöitä.
  • Kuukauden klassikko. Tässä osiossa keskitytään yhteen merkittävään klassisen musiikin teokseen tai säveltäjään, joka on jättänyt musiikin maailmaan pysyvän jäljen.
  • Näkökulmia. Tässä osiossa käsitellään ajankohtaisia teemoja musiikkimaailman ilmiöitä, tarjoten erilasia näkökulmia ja syvällistä pohdintaa.
  • Rondo arvioi. Asiantuntevat kritiikit uusimmista levyjulkaisuista, esityksistä, kirjoista, DVD:istä ja jazz-julkaisuista.
  • Elävää musiikkia, lähetykset ja verkkostriimit. Tässä osiossa kerrotaan tulevista live-esiintymisistä, radiolähetyksistä ja verkkostriimeistä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta musiikista.
  • Musiikin tulevaisuus. Tässä osiossa pohditaan klassisen musiikin tulevaisuutta ja innovaatioita, jotka muokkaavat alaa tulevina vuosina.

Ilmestymispäivät

Rondo Classic ilmestyy kerran kuukaudessa, 12 kertaa vuodessa. Lehden jokainen numero on täynnä ajankohtaista sisältöä klassisen musiikin ystäville.

Lehti seuraa klassisen musiikkimaailman tapahtumia aitiopaikalta tarjoten lukijoilleen tuoreimmat uutiset, syvälliset artikkelit ja kattavat arviot.

Rondo-verkkolehti ja digitaalinen näköislehti

Painetun lehden lisäksi Rondo Classicin artikkelit julkaistaan lehden rondo.fi-verkkosivuilla sekä digitaalisessa näköislehdessä, jolloin lukijat voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä missä ja milloin vain. Voit ostaa näköislehden lukuoikeuden Rondon verkkokaupasta.

Digitaalinen näköislehti on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille painetun lehden sisältö digitaalisessa muodossa, joka on luettavissa kaikilla päätelaitteilla. Digitaalinen näköislehti on tarkka kopio painetusta lehdestä, mutta voi sisältää lisäetuja, kuten interaktiivisia ominaisuuksia.

Näköislehden tilaus on erinomainen vaihtoehto ympäristötietoisille kuluttajille, jotka haluavat vähentää paperin käyttöä, mutta nauttia silti korkealuokkaisesta journalistisesta sisällöstä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja tilauksen peruutus, tulee hoitaa Rondon asiakaspalvelun kautta, kiitos!

Rondon toimitus

Väinö Auerin katu 10
00560 Helsinki

Asiakaspalvelu

Puh. 03 225 1948
Email. asiakaspalvelu@rondolehti.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rondo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija