TOP Model Suomi: tarjous & tilaus

29,00 54,00 

TOP Model Suomi on alakouluikäisten tyttöjen oma puuhalehti. Vuosikerta sisältää kuusi värikästä 52-sivuista numeroa.

TOP Model-lehden sisältö on monipuolinen: se sisältää TOP Modelien kuulumisia, trendi-, muoti- ja kauneusvinkkejä, vinkkipalstoja, eläintietoa, horoskooppeja, lukijoiden kuvia sekä erilaisia askartelu- ja piirustusohjeita.

Joka numeron mukana tulee XXL-kokoinen juliste ja usein myös kivoja yllätyslahjoja, kuten tarroja.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa TOP Model -lehti lahjaksi jo tänään:

29,00 €3 numeroaTilaa tästä »
54,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi TOP Model Suomi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

TOPModel Suomi kansia + logo

TOP Model on lehti aktiivisille tytöille, jotka haluavat päästää luovuutensa valloilleen. Se on lehti täynnä piirustus- ja askarteluohjeita, monipuolisia muotivinkkejä, kivoja palstoja ja sarjakuvia.

TOP Model -lehden mukana pääset suunnittelemaan omia asukokonaisuuksia ja lehden joka numerossa esitellään kuukauden suunnittelija. Mukana on myös muotimaailmaan kuuluvaa glitteriä ja hohtoa.

Lehden jokainen numero sisältää 44 värikästä sivua täynnä tekemistä ja lukemista, unohtamatta myöskään muhkeaa XXL-kokoista julistetta, liitelahjoina jaettavia tarroja sekä erilaisia pohjia ja malleja sekä piirustus- ja askartelupohjia.

TOP Model -lehdessä "TOPModelit" kertovat elämästään Minun maailmani -sivuilla, jakavat trendi-, muoti- ja kauneusvinkkejä, seikkailevat omassa sarjakuvassaan sekä antavat neuvoja Elämä & Rakkaus -palstalla.

Lehden sivuilla tapaat romanttisen Candyn, kaoottisen Lexyn, taitavan tanssijan Talitan, valokuuvaja-Mijun, kaheliksi itseään kutsuvan Fergien, aurinkoisen Livin, eläinrakkaan Louisen, kimaltavasta innostuvan Christyn, itsevarman Janetin, aamu-unista nauttivan Nyelan, kunnianhimoisen Haydenin, haaveilevan Nadjan sekä identtiset kaksoset Junen ja Jillin.

Menossa mukana ovat tietysti myös stylisti Carla Gross, agentti Kay sekä supersuositun poikabändin jäsenet Michael, Jay, Justin, Ben, Marc, Milan ja David.

TOPModelit ovat hyviä ystäviä keskenään. He asuvat neljässä yhteisasunnossa, mutta tanssimisesta ja musiikista pitävät mallit järjestävät säännöllisesti yhteisiä illanistujaisia ja juhlia.

Eläinten ystävätkin rakastavat TOP Model -lehteä, sillä Christyllä on chihuahua Bisou, Candylla mopsi Prince ja Louiselle oma hevonen Lola sekä kissat Amy ja Tiger.

Stylecheck-osiossa käsitellään julkkisten pukeutumista. Keillä heistä on hauskin ja onnistunein look?

Horoskoopit ja testit paljastavat lukijoista yhtä ja toista. Piirustuskoulu ja tee itse -askarteluohjeiden avulla syntyy paljon kauniita koristeita oman huoneen tai tilan koristeluun, pieniä lahjoja bestiksille tai sukulaisille.

Päiväni huippumallina -osiossa esitellään kauden muotia ja mallina toimii joku onnekas TOPModel-lehden lukija!

Lukijat voivat osallistua lehden tekoon myös lähettämällä omia töitään Muotikaaos-kilpailuun tai Kuukauden suunnittelija -sivuille. Palkintona on hienoja TOPModel-tuotepaketteja!

TOP Model -lehtitilaus

Työskentelemme yhteistyössä Suomen johtavien lehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tarjotaksemme netin parhaat TOPModel-tarjoukset ja tarjouksiin mahdollisesti liittyvät tilaajalahjat kaikille lehden faneille.

Katso TOP Model-tarjoukset sivuiltamme ja tilaa tyttöjen suosikkilehti määräaikais- tai kestotilauksena suoraan kotiovellesi kannettuna.

TOP Model-lehteä kustantaa Story House Egmont.

Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteissä.

TOP Model -lehden ilmestymispäivät

TOPModel Suomi ilmestyy 6 kertaa vuodessa, noin joka toinen kuukausi.

Lehden ilmestymispäivät löydät parhaiten Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Asiakaspalvelu ja peruutus

Osoitteenmuutokset, peruutukset ja muut tilausasiat hoidetaan aina Story House Egmontin tilaajapalvelun kautta.

Sähköposti: tilaajapalvelu@egmont.fi

Puhelin: 0203 39000 (arkisin 8-18)

Puheluhinta 02033-alkuiseen tilaajapalvelunumeroomme on 8,4 snt/min (alv 24%), jonotus on maksullista. Keskimääräinen jonotusaika on alle 1 minuutti.

Käyntiosoite

Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

Postiosoite

Story House Egmont Oy Ab
PL 1269
00101 Helsinki

Y-tunnus: 1781740-4

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TOP Model Suomi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija