Valitut Palat: tarjous & tilaus

29,90 49,90 

Maailman suosituin aikakauslehti Valitut Palat tarjoaa sinulle lukemattomia hetkiä tiedon ja viihteen parissa.

Kukin numero on täynnä inspiroivia tarinoita, syvällistä tietoa terveydestä, kiehtovia matkakertomuksia ja paljon muuta.

Tilaa nyt ja saat tuplasti enemmän: ajankohtaista luettavaa, joka rikastuttaa sekä mieltä että sielua.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta – tutustu tarjouksiin ja tee Valituista Paloista osa jokapäiväistä elämääsi!

29,90 €6 numeroaTilaa tästä »
49,90 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Valitut Palat-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Valitut Palat -lehti lyhyesti

Valitut Palat on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Reader's Digest -aikakauslehdestä, joka ilmestyy kymmenissä maissa. Lehdessä julkaistaan omien artikkelien lisäksi lyhennelmiä muissa lehdissä julkaistuista jutuista sekä lyhennelmiä ja katkelmia kirjoista. Valituissa Paloissa on useita vakiopalstoja vitsejä, anekdootteja, sitaatteja ja aforismeja.

Valittuja Paloja julkaisi vuosina 1969–1999 Oy Valitut Palat – Reader's Digest Ab. Vuosituhannen vaihteessa pohjoismaisia julkaisuja julkaisi Reader's Digest Nordic, kunnes monien eurooppalaisten julkaisujen liiketoiminta siirtyi espanjalaiselle CIL Groupille vuonna 2013. Lehden julkaisija ja kustantaja on CIL Suomi Oy.

Maailman suosituin aikakauslehti

Valittujen Palojen pohjajulkaisu Reader's Digest on TIME:n ja National Geographicin ohella eräs maailman suosituimmista aikakauslehdistä, kun huomioidaan lehden kaikkien painosten levikki ja lukijamäärä. Suomenkielistä Valitut Palat -lehteä lukee 134 000, ja yhden numeron lukemiseen käytetään aikaa 78 minuuttia (KMT 2023).

Mikä tekee Valituista Paloista niin suositun? Lukumedian vahvuus piilee tarinoissa.

 • Tarinamuotoinen sisältö on tehokas tapa välittää tietoa ja herättää tunteita, mikä tekee Valituista Paloista koukuttavan lukukokemuksen. Tarinallinen kerronta helpottaa samaistumista ja tekee sisällöstä mieleenpainuvaa.
 • Uskollinen tilaajakunta. Valitut Palat on onnistunut luomaan vahvan suhteen lukijoihinsa, mikä näkyy pitkissä tilaussuhteissa. Jopa kolmannes sen lukijoista on lukenut lehteä yli 10 vuotta, mikä kertoo Valittujen Palojen merkityksestä lukijoille ja sen korkeasta laadusta.
 • Fokus terveydessä ja matkailussa. Nämä ovat aiheita, jotka kiinnostavat Valittujen Palojen yleisöä ja jota se myös tarjoaa. Erityisesti terveysaiheiden osuus lehden sisällöstä on huomattava, mikä vastaa lukijoiden tarpeisiin saada luotettavaa ja hyödyllistä tietoa.
 • Eettinen vastuullisuus. Lehden sisältö noudattaa eettisiä periaatteita, mitkä tarkoittaa huolellista faktantarkastusta, kielenhuoltoa ja positiivista asennetta. Artikkelit ovat ratkaisukeskeisiä ja kannustavia, mikä luo syvän luottamuksen lehden ja lukijoiden välille.

Nämä tekijät ovat luoneet Valituille Paloille vankan ja uskollisen lukijakunnan. Lehden kyky tarjota laadukasta, viihdyttävää ja opettavaista sisältöä vastaa monenlaisiin lukijoiden tarpeisiin.

Valitut Palat -tarjoukset ja tilaaminen

Valitut Palat on suosittu lehti, jonka vahvuus on monipuolisessa ja tarinankerronnallisessa sisällössä. Lehti on tilattavissa 6 kk tilausjaksolla sisältäen 6 numeroa ja 12 kk tilausjaksolla sisältäen 12 numeroa. Nämä tarjoukset tarjoavat mahdollisuuden saada lehti suoraan kotiisi kuukausittain.

Tarjoukset ovat kestotilauksia, joilla on useita etuja. Paitsi, että lehden tilaus tulee numerokohtaiselta hinnaltaan aina halvemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen, saat myös lehden postilaatikkoosi asti kannettuna jo ilmestymispäivänä, eikä sinun tarvitse lähteä ostamaan uutta lehteä kioskilta tai lehtipisteestä.

Kestotilaajana sinun ei tarvitse myöskään huolehtia tilauksen uusimisesta, vaan tilauksesi jatkuu edulliseen hintaan heti tilausjakson päätyttyä. Näin varmistat, että yhtään mielenkiintoista numeroa ei jää sinulta lukematta.

Jos kuitenkin haluat, voit päättää kestotilauksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla).

Ilmestymispäivät

Suomessa Valitut Palaton ilmestynyt Suomessa yhtäjaksoisesti vuodesta 1945 lähtien.

Ilmestymispäivät 2024

Nykyään lehti ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

 1. 29.12.2023
 2. 31.1.2024
 3. 29.2.2024
 4. 28.3.2024
 5. 30.4.2024
 6. 31.5.2024
 7. 14.6.2024
 8. 28.6.2024
 9. 31.7.2024
 10. 30.8.2024
 11. 30.9.2024
 12. 31.10.2024
 13. 29.11.2024
 14. 31.12.2024 (1/2025)

Valittujen Palojen historiaa

Valitut Palat yhdistää lukijansa ja heidän perheensä yksinkertaisella kaavalla: jakamalla tarinoita, naurua ja loistavia vinkkejä. 100-vuotisjuhlavuotensa juuri ohittanut Valitut Palat on aikakauslehtibrändi, jonka pohjajulkaisu Reader's Digest tavoittaa lähes 40 miljoonaa ihmistä yli 70 maassa noin 49 painoksella ja 21 eri kielellä. Se erottuu nykypäivän kulttuurimaisemasta optimismin, uskon, sankaruuden, luottamuksen, huumorin ja hyvinvoinnin teemoilla.

Reader's Digestin perustivat DeWitt Wallace ja Lila Acheson Wallace vuonna 1922.  Aikaansa edellä oleva "maailman varhaisin "sisältökuraattori", DeWitt Wallace, tunnisti ihmisten tiedonjanon, mutta myös tiedon paljouden aiheuttaman valinnanvaikeuden.

Hän alkoi koota ja tiivistää parhaita tarinoita eri julkaisuista luoden Reader's Digestin. Jokainen numero sisälsi "kestävää arvoa ja kiinnostusta" 31 artikkelissaan – yhden kuukauden jokaiselle päivälle. Viiden vuoden kuluttua lehden painos oli kasvanut 30 000:een.

Suomen painos

Suomessa Valitut Palat alkoi ilmestyä vuonna 1945, kun Helsingin Sanomien pääomistaja Elias Erkko ryhtyi sen kustantajaksi. Vuonna 1969 Suomeen perustettiin Oy Valitut Palat – Reader's Digest Ab, jonka ensimmäisenä toimitusjohtajana toimi Martti Immonen.

Valittujen Palojen Kirjavaliot on Valittujen Palojen kustantama kirjasarja, jossa julkaistaan lyhennettyjä romaaneja. Kirjasarja on ilmestynyt vuoden 1997 lopusta lähtien. Sittemmin Valitut Palat on julkaissut suomenkielisiä tieto- ja opaskirjoja, kuten keittokirjoja, sanakirjoja ja kartastoja. Valitut Palat oli 1970-luvulla Suomen suurilevikkisin lehti parhaimmillaan 330 000 kappaleen levikillään ja yli miljoonalla lukijallaan.

Immosen jälkeen yhtiön toimitusjohtajana toimi Heikki K. Helenius, jonka aikana yhtiö saavutti suurimmat kaupalliset tulokset. Vuonan 2013 Suomen painosta ryhdyttiin julkaisemaan CIL-konsernin alla.

Vaikka Valittujen Palojen levikki ja lukijamäärä ovat 2000-luvulla muiden aikakauslehtien tapaan laskeneet nopeasti, se tavoittaa yhä Suomessakin yli 130 000 lukijaa (KMT).

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Suomen Valittuja Paloja julkaisee CIL Suomi Oy. Lehden sisältöä koskeva palaute ja tilausmuutokset, mukaan lukien osoitteenmuutokset, jakelun keskeytykset ja tilauksen peruutukset, pyydetään hoitamaan asiakaspalvelun kautta.

 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@valitutpalat.fi
 • Osoite: Valitut Palat Asiakaspalvelu, PL 106, 00381 Helsinki
 • Puhelin: 0203 31500 arkisin klo 8–18. Puhelun hinta 8,4 snt/min

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin tilata Valitut Palat -lehden?

Voit tilata lehden suoraan kustantajan sivuilta tai jonkin lehtitilauksia jälleenmyyvän tahon kautta. Tutustu Valittujen Palojen tarjouksiimme yllä ja valitse sinulle sopivin tilausjakso.

Miten voin maksaa tilauksen?

Tilaa-lehti.fi -sivuston kautta tehty Valitut Palat -lehden tilaus maksetaan Klarnan tarjoamilla maksutavoilla, mukaan lukien luottokortit ja verkkopankkitunnukset.

Milloin saan ensimmäisen lehden?

Tilauksesi alkaa jo seuraavaksi ilmestyvästä numerosta. Mikäli seuraavaksi ilmestyvän numeron toimitus on jo käynnissä, tilaus voi alkaa sitä seuraavasta numerosta.

Miten voin osallistua Valittujen Palojen arvontoihin?

Tilaajat saavat erityisiä mahdollisuuksia voittaa Valittujen Palojen arvonnoissa postitse, puhelimitse ja sähköpostilla. Kaikki Kyllä- ja Ei-vastaukset ovat mukana arvonnoissa.

Miten voin tehdä osoitteenmuutoksen?

Ota yhteyttä lehden kustantajan asiakaspalveluun. Postiin ja Maistraattiin tehdyt osoitteenmuutokset päivittyvät julkaisijalle automaattisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valitut Palat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija