Viinilehti: tarjous & tilaus

49,90 99,90 

Viinilehti on viininystävän ykköslehti, joka tarjoaa vuoden ympäri tietoa, inspiraatiota, uutuuksien arvioita ja vinkkejä.

Lehti tarjoaa arjen luksusta, unelmien makumatkoja, kulinaristisia oivalluksia sekä unohtumattomia viinielämyksiä.

Tutustu tarjouksiin ja lähde mukaan – tilaa Viinilehti edullisesti itselle tai lahjaksi jo tänään!

49,90 €3 numeroaTilaa tästä »
99,90 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Viinilehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Viinilehti tarjoaa syvällistä tietoa, inspiraatiota ja elämyksiä viinien parissa. Löydä parhaat tarjoukset ja tilaa nyt.

Viinilehti on suomalainen viinialan julkaisu, joka ilmestyy painettuna kuusi kertaa vuodessa ja verkossa. Lehteä julkaisee Viinilehti Oy, ja sen päätoimittaja on Iina Thieulon. Lehden painos on 20 000.

Viinilehti on syventävä matka viinien ja ruoan maailmaan

Viinilehti jatkaa intohimoisen viinikulttuurin ylistämistä, tuoden lukijoilleen kuusi rikasta numeroa täynnä syvällistä tietoa, inspiraatiota ja elämyksiä.

Lehden jokaisessa numerossa lukijat pääsevät uppoutumaan monitasoiseen viinitietouteen, innostaviin viini- ja ruokatarinoihin, mukaansatempaaviin matkakertomuksiin sekä koukuttaviin henkilöhaastatteluihin.

Tämän lisäksi Viinilehti palkitsee vuosittain alansa parhaimmistoa eri kategorioissa, tuoden esiin vuoden kohokohdat viinien, tekijöiden ja ilmiöiden saralla.

Viinien vuosikierto keväästä talveen

Viinilehden vuodenkierto alkaa keväisen raikkaalla numerolla, joka johdattaa lukijat pääsiäisen vieton tunnelmiin ja esittelee kauden kiehtovimmat valkoviinit.

Kevään edetessä sukelletaan kuohuviinien maailmaan, kesää juhlistetaan roseeviineillä ja kesäkeittiön herkuilla, kun taas syksy tuo mukanaan viileiden ja korkeiden alueiden viinintuottajat.

Syksyllä valitaan vuoden parhaat viinit, jaetaan tunnustuksia sekä vieraillaan alan messuilla.

Vuoden huipentaa talvinumero, joka vie perinteisesti punaviinien ja talvibrunssien taianomaiseen maailmaan.

Viinilehden monipuolinen maailma

Viinilehti on kokonainen viinikulttuurin ekosysteemi, joka elää ja hengittää painetussa lehdessä, digitaalisessa maailmassa, sosiaalisessa mediassa, tapahtumissa ja tastingeissa – aina mukana livenä tai virtuaalisesti.

Lehden verkkosivusto viinilehti.fi tarjoaa ympärivuorokautisen kohtauspaikan viinin ystäville tarjoten kattavan valikoiman viiniarvosteluja, reseptejä, matkavinkkejä ja katsauksia ajankohtaisiin ilmiöihin.

Viinilehti jatkaa viininystävien ilon ja inspiraation lähteenä niin juhlassa kuin arjessakin. Se tarjoaa rupauksen luksusta arkeen ja jakaa nautintoja, jotka maistuvat parhaimmilta jaettuina.

Lähde mukaan nauttimaan hyvästä seurasta, inspiroivista tarinoista ja unohtumattomista viinielämyksistä – pöytä on katettu juuri sinulle!

Tutustu tarjouksiin ja tilaa Viinilehti edullisesti kotiin kannettuna, tai anna tilaus lahjaksi. Lehti on tilattavissa sekä määräaikaisena että jatkuvana kestotilauksena.

Ilmestymispäivät ja teemat

  1. 6.3. Kevätnumero. Vuoden valkoviinit. Bourgognen valkoiset nykyklassikot. Maukas viikonloppu Dublinissa. Kekseliäs nose to tail -pääsiäinen. Myllyvisiitti Saimaalla.
  2. 17.4. Kuplanumero. Vuoden samppanjat ja Vuoden kuohuviinit. Champagnen trendikkäät blanc de noirit. Herkuttelijan Lissabon. Naisten inspiroima kevätmenu. Kalastus.
  3. 12.6. Kesänumero. Vuoden roseet ja Vuoden hanaviinit (digi). Suolaiset kesäletut. Kotimaan huurteinen roadtrip. Matkatärpit Tukholmaan. Alkuperäislajikkeista tehdyt roseet.
  4. 4.9. Syysnumero. Vuoden luomuviinit. Viileiden ja korkeiden alueiden viinipioneerit. Sesongin piiraat kauden kasviksista. Hunajainen tilavierailu.
  5. 16.10. Messunumero. Vuoden parhaat – Viinilehden palkinnot ja tunnustukset. Elegantit alppiviinit. Katuruokamatka Osakaan. Sunnuntairuoaksi tuunattu comfort food.
  6. 27.11. Talvinumero. Vuoden punaviinit. Talvinen juhlabrunssi. Suloinen suklaa. Argentiinan viinit.

Yhteystiedot

Viinilehden asiakaspalvelua ja tilausasioita hoitaa Atex Software Oy.

Viinilehden asiakaspalvelu

Uudet tilaukset, osoitteenmuutokset, laskutustietojen ja tilausten muutokset:

Puh. (03) 4246 5394 ma-pe klo 8-16

Sähköposti: viinilehti@atex.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viinilehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija