Askel: tarjous & tilaus

25,00 

Askel on lehti sinulle, jota kiinnostaa henkisyys ja arjen hengellisyys. Se on elämäniloinen lehti, joka on täynnä uskoa, toivoa ja rakkautta.

Askel kertoo hyvästä arjesta, johon mahtuu myös pyhää, kuten hiljaisuutta ja rukousta. Lehden arvoja ovat myös luonnonläheisyys ja kohtuullisuus.

Lehti tarjoaa mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, joissa tavalliset ja tunnetut ihmiset vievät sinut mukanaan elämän syviin löytöihin.

Tilaa mielenkiintoinen, hengellinen ja monipuolinen Askel-lehti painettuna kotiisi tai anna tilaus lahjaksi jo tänään.

25,00 €0 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Askel-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Askel-lehden esittely

Askel on suomalainen hengellisyyteen, hyvinvointiin ja luontosuhteeseen keskittyvä aikakauslehti. Tutustu tarjouksiin ja tilaa nyt.

Askel on vuonna 1984 perustettu hengellisyyteen, hyvinvointiin ja luontosuhteeseen keskittyvä aikakauslehti. Askel ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sen painos on 13 000.

Lehden historiaa

Askeleen ideoija ja ensimmäinen päätoimittaja oli Olli Valtonen 1984–1989. Ensimmäinen kustantaja oli A-lehdet yhdessä Suomen Lähetysseuran kanssa, ja lehden piti tuottaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan rahaa molemmille. Alkuvuosina Lähetysseura joutui sijoittamaan lehteen yhä enemmän saamatta tuottoa.

A-lehden halusi luopua yhteistyöstä ja neuvotteluja käytiin ainakin Kotimaa-yhtiön ja Valittujen Palojen kanssa. Vuonna 1986 päästiin sopimukseen Uuden Suomen kanssa, kunnes vuonna 1989 lehden kustantajaksi tuli Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa. Se aloitti 1940-luvulla myös kirjojen kustantamisen Kirjapaja-nimellä.

Kotimaa Oy myi vuoden 2021 lopussa koko kustannusliiketoimintansa Kirkkopalvelut-konsernin omistamalle Sacrum Oy:lle. Sacrum-Kotimaa Oy julkaisee viikoittain ilmestyvää Kotimaa-lehteä ja sen Kotimaa.fi-verkkopalvelua sekä kerran kuussa ilmestyvää Askel-lehteä.

Muita päätoimittajia:

 • Hannu Nyman (1989–1995)
 • Olli Seppälä (1995–1998)
 • Pirjo Wesaniemi (1998-2017)
 • Mari Teinilä (2017–2022)
 • Freija Özcan (joulukuu 2022–)

Ilmestymispäivät ja teemat

 1. 5.1.2024: Matkailu
 2. 2.2.2024: Terveys ja hyvinvointi
 3. 1.3.2024: Pääsiäinen
 4. 5.4.2024: Kotona ja mökillä
 5. 3.5.2024: Kesän juhlat
 6. 7.6.2024: Luonto ja retkeily
 7. -8. 5.7.2024: Kesän tuplanumero
 8. 6.9.2024: Terveys ja hyvinvointi
 9. 4.10.2024: Kirjallisuus
 10. 1.11.2024: Testamentti ja perintö
 11. 5.12.2024: Joulu

Askel ilmestyy 11 kertaa vuodessa, heinä–elokuun lehti on paksumpi kaksoisnumero. Se julkaisee haastatteluja ja kolumneja, vakiosisältöön kuuluvat kirjeenvaihtopalsta, rukouspalvelupalsta ja sanaristikko.

Digitaalinen näköislehti

Sekä Askel että Kotimaa ilmestyy painetun lehden lisäksi digitaalisena näköislehtenä.

Näin pääset lukemaan näköislehtiä:

 1. Kirjaudu Kotimaa.fi-sivustolle tai rekisteröidy, jos olet uusi käyttäjä.
 2. Kirjautumiesen jälkeen sinulle avautuu vain tilaajille kuuluva sisältö, mukaan lukien uutiset ja artikkelit sekä blogit.
 3. Näköislehdet löytyvät palvelun oikeasta sivupalkista.
 4. Näköislehtiä voi lukea verkkoselaimen kautta. Lehti on luettavissa verkossa muutamaa päivää ennen kuin painettu lehti toimitetaan kotiin.

Uuden tilaajan etuna saat nyt ensimmäisen kuukauden vain 1 €:lla. Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja koskee uusia asiakkaita.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk. Voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Haluatko tutustua lehden sisältöön ennen tilaukseen sitoutumista? Tilaa Askel-lehden näytenumero sähköpostiisi ilmaiseksi täältä.

Painetun lehden tilausvaihtoehdot

Voit tilata painetun Askel-lehden TilaaLehti.fi:n yhteistyökumppaneiden kautta 6 kk tai 12 kk määräaikais- tai kestotilauksella.

 • Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson (6 tai 12 kk) jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.
 • Jatkuva tilaus (kestotilaus) jatkuu tilausjakson jälkeen normaalihintaisena, ellei tilausta peruta. Kestotilaus sopii parhaiten lukijoille, jotka haluavat jatkuvan virran mielenkiintoista luettavaa ilman, että yhtään numeroa jää välistä. Jatkuva tilaus on usein numerokohtaiselta hinnaltaan edullisin vaihtoehto.

Tutustu Askel-lehden tarjouksiimme, valitse sinulle sopivin tilausjakso ja tilaustyyppi, ja ryhdy tilaajaksi jo tänään!

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 020 754 2333 (arkisin klo 8–16)
Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@kotimaa.fi

askel.toimitus@kotimaa.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Askel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija