Auto Bild Suomi: tarjous & tilaus

39,90 69,90 

Auto Bild Suomi avaa lukijoilleen autoteollisuuden vallankumousta, jossa sähköistetyt autot ovat mullistamassa uusien autojen markkinat.

Se tarjoaa enemmän testejä, koeajoja, vertailuja ja uutuuksia sekä tietysti kattavat käytettyjen autojen kattavat koeajot. Koe Suomen suosituimmat automerkit suomalaisissa olosuhteissa, kaikkina vuodenaikoina, jotta voit tehdä tietoisempia päätöksiä.

Auto Bild Suomea tekevät autoalan huippuammattilaiset, joilla on vuosien kokemus ja intohimo alaan. He takaavat, että saat aina luotettavaa ja syvällistä tietoa.

Liity mukaan matkalle, tutustu parhaimpiin tarjouksiin ja tilaa Auto Bild Suomi edullisesti jo tänään. Itselle tai lahjaksi!

39,90 €8 numeroaTilaa tästä »
69,90 €16 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Auto Bild Suomi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Auto Bild Suomi lyhyesti

Auto Bild Suomi on suomalainen autolehti, joka pohjautuu Euroopan myydyimpään autolehteen, saksalaiseen Auto Bildiin. Se ei ole saksankielisen lehden suomennos, vaan sillä on oma suomalainen toimitus, joka tuottaa eurooppalaisten painosten yhteisen aineiston myös maakohtaista sisältöä.

Lehteä kustantaa Fokus Media, joka osti lehden Sanomalta vuonna 2014. Fokus Media julkaisee myös GTi-Magazinea ja V8-Magazinea. Lehden päätoimittaja on Pekka Kaidesoja.

Auto Bild Suomi -lehti koeajaa, testaa ja vertailee uutuudet suomalaisissa olosuhteissa suomalaisia lukijoita varten.

Auto Bild Suomi -lehti koeajaa, testaa ja vertailee uutuudet suomalaisissa olosuhteissa suomalaisia lukijoita varten.

Saksan painos

Auto Bild Suomi pohjautuu Saksan johtavaan autolehteen, Auto Bildiin, jonka ensimmäinen numero ilmestyi helmikuussa 1986. Sitä julkaisee Axel Springer Auto-Verlag GmbH.

Lehti jakaa vuosittain useita palkintoja, mukaan lukien Kultaisen ohjauspyörän, Vuoden urheiluauton, Vuoden nelivetoisen auton, Vuoden klassisen auton, sekä erityiset "porkkanapalkinnot" automalleille, jotka ruostuvat ennenaikaisesti tai joissa ilmenee mekaanisia, sähköisiä tai elektronisia vikoja.

Auto Bild ja sen maailmanlaajuiset lisensoidut painokset, joita myydään yli seitsemän miljoonaa kappaletta kuukaudessa, ilmestyy 36 maassa. Suomen painos, Auto Bild Suomi, alkoi ilmestymään vuonna 2004.

Suomen ajankohtaisin autolehti tarjoaa hyötytietoa autoilijoille

Auto Bild Suomi on erikoistunut autoalan julkaisu, joka keskittyy valottamaan alaa läpikäyvää merkittävää muutosta: sähköistettyjen ajoneuvojen kasvavaa suosiota uusien autojen markkinoilla. Tämä kehityssuunta on oleellinen sekä autovalmistajille että kuluttajille heidän navigoidessaan ympäristötietoisen ajoneuvovalinnan ja teknologisen innovaation risteyskohdassa.

Lehden pääasiallista sisältöä ovat autotestit, vertailut ja alan uutiset. Se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa ja asiantuntevaa näkemystä ajoneuvoista, niiden ominaisuuksista ja suorituskyvystä. Testit ja vertailut kattavat sekä upouudet mallit että käytetyt ajoneuvot tarjoten kuluttajille arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi.

Suomalaisille merkittävää on, että lehden testit suoritetaan paikallisissa olosuhteissa. Suomen vaihteleva ilmasto, jossa koetaan kaikki keljä vuodenaikaa erilaisine sääolosuhteineen, tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön koeajoille. Auto Bild Suomen paikallisuus varmistaa, että testitulokset heijastavat autojen suorituskykyä juuri niissä olosuhteissa, joissa suomalaiset autoilijat autojansa käyttävät.

Suomen painoksen sisällön tuottavat pitkän linjan ammattilaiset, jotka omaavat syvällistä autoalan asiantuntemusta ja kokemusta. Heidän asiantuntemuksensa varmistaa, että artikkelit, testit ja vertailut ovat luotettavia ja täsmällisiä.

Lisäksi Auto Bild Suomi hyötyy siitä, että se on osa maailmanlaajuista verkostoa, joka tuo kansainvälistä näkemystä ja menestyskonseptia paikalliseen kontekstiin. Brändin globaali asiantuntemus yhdistettynä paikalliseen erityisosaamiseen tekee Auto Bild Suomesta ainutlaatuisen ja arvostetun julkaisun kaikille autoilusta kiinnostuneille.

Kokonaisuutena Auto Bild Suomi on tärkeä resurssi sekä autoalan ammattilaisille että harrastajille, tarjoten ajankohtaista ja syvällistä tietoa autoista, tekniikasta, suorituskyvystä ja markkinatrendeistä.

Tässä Auto Bild Suomen numerossa vertailtiin keskikokoiset SUV:t ja kompaktit kauppakassi-katumaasturit.

Tässä Auto Bild Suomen numerossa vertailtiin keskikokoiset SUV:t ja kompaktit kauppakassi-katumaasturit.

Auto Bild Suomi suunnannäyttäjänä

Auto Bild Suomi tarjoaa enemmän testejä ja uutuuksia kuin mikään toinen autolehti, aina ensimmäisenä. Se tarjoaa hyötytietoa auton ostoon ja käyttöön keskellä autoilun ja liikkumisen murrosta, kun sähköautot ja hybridit valtaavat uusien autojen markkinoita.

Maailmanlaajuinen asiantuntemus ja pohjaton innostus autoihin tekee Auto Bild Suomesta maamme pätevimmän autolehden. Sen ydintä ovat uutusmallien koeajot, testit ja vertailut. Ainutlaatuiset 100 000 kilometrin kestotestit ja vuosittain lähes 500 koeajettua ja testattua autoa antavat lukijoille tarpeellista tietoa auton hankintaan.

Bensiini-, diesel-, kaasu-, hybridi- vai sähköauto? Tähän ajankohtaiseen kysymykseen haetaan vastauksia lehden jokaisessa numerossa kärkenä suomalaisten suosikkimerkit suomalaisissa olosuhteissa.

Ilmestymispäivät ja teemat 2024

 1. 10.01.2024: Uudet Autot 2024. Vuoden uutuusmallit, viimeisimmät trendit.
 2. 31.1.2024: Katumaasturi- ja nelivetoteema. Katsaus suosittuihin SUV-malleihin.
 3. 21.2.2024: Käytetyt autot. Kannattaako käytetyn auton tuonti ulkomailta? Käytetyn auton ostovinkit. 100 000 km kestotesti.
 4. 20.3.2024: Auto kesäkuntoon. Oikeat aineet ja työtavat.
 5. 10.4.2024: Suuri kesärengasvertailu.
 6. 2.5.2024:Automatkailu. Matkailuautouutuudet.
 7. 22.5.2024: Autoilun sähköistyminen. Sähköautouutuudet ja lataaminen.
 8. 12.6.2024: Turvallisesti lomaliikenteessä. Ajankohtaista asiaa kesäautoilusta.
 9. 3.7.2024: Avoautot. 100 000 km kestotesti.
 10. 7.8.2024: Isot katumaasturit. Voimalinjat vertailussa.
 11. 28.8.2024: Tavarankuljetus. Pakettiautot koeajaossa.
 12. 18.9.2024: Palvelu 1-ostotutkimus. Kuinka jaksaa autokaupan palvelu.
 13. 9.10.2024: Erilaiset autojen omistusmuodot vertailussa. 100 000 km kestotesti.
 14. 30.10.2024: Autovuoden 2025 paljastuksia.
 15. 20.11.2024: Ajaminen talvella. Talvirenkaat.
 16. 11.12.2024: Helpottavia tarvikkeita talviautoiluun. 100 000 km kestotesti.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Voimassa olevia lehtitilauksia koskevat asiat, mukaan lukien palaute lehden sisällöstä, osoitteenmuutos, jakelun keskeytys ja tilauksen peruutus, tulee hoitaa Fokus Median asiakaspalvelun kanssa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

 1. Voit kirjautua Oma asiointi -palveluun asiakasnumerollasi, jonka löydät lehden takakannesta tai laskulta.
 2. Puhelimitse 020 7354 130 (0,07 €/min + mpm/pvm. Puhelun hinta määräytyy soittajan voimassaolevan liittymäsopimuksen mukaisesti. Avoinna arkisin klo 8–17.)
 3. Sähköpostitse asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Fokus Media asiakaspalvelu
Nesenta Oy/Fokus Media
Hirsalantie 11
02420 JORVAS

Käyntiosoite

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A, 4. krs.
00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Auto Bild Suomi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija