Tilaa Auto Bild Suomi tarjoushintaan

Paras Auto Bild Suomi tarjous

Tietoa lehdestä Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on saksalaiseen menestyslehteen perustuva suomalainen julkaisu, joka ilmestyy 24 kertaa vuodessa eli noin joka toinen viikko. Se on Suomen useimmin ilmestyvä autolehti.

Auto Bild Suomen pääsisältöä ovat autojen testit, esittelyt, koeajot ja jättimäiset vertailut. Se esittelee ja koeajaa uutuusmallit aina ensimmäisenä, jotta uutta autoa hankkimassa olevat saavat mahdollisimman ajankohtaista tietoa.

Lehti tekee vuoden aikana jopa 500 koeajoa ja testiä, joihin sisältyvät myös 100 000 kilometrin kestotestit. Lehden vertailuista selviävät eri automallien ominaisuudet sekä hyvät ja huonot puolet.

Lehdessä on koko ajan entistä enemmän myös suomalaisten suosikkimerkkien testejä Suomen olosuhteissa. Kaikki lehden jutut on kuvitettu tyylikkäillä kuvilla, jotka tukevat muuten helppolukuista sisältöä.

Auto Bild Suomi esittelee autoiluun liittyvät uutuustuotteet ja -palvelut, kertoo alan kuumimmat uutiset sekä esittelee kiinnostavia autoalan ihmisiä.

Hyötyosuudessa annetaan vinkkejä, joiden avulla lukijat voivat säästää aikaa ja rahaa. Käytännönläheiset vinkit koskevat uuden tai käytetyn auton hankintaa, käyttöä, hoitoa kuin oikeiden valintojen tekemistäkin.

Tammikuussa lehden mukana ilmestyy Kaikki uudet autot -liite, jossa esitellään Suomessa myytävät uudet autot hinta- ja teknisine tietoineen.

Auto Bild Suomi on loistava lukupaketti kaikille autoista ja autoilusta kiinnostuneille.

Tilaa Suomen ajankohtaisin autolehti nyt tarjoushintaan!