V8-Magazine: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

35,00 49,90 

45-vuotias V8-Magazine on suomalaisen hot roddingin pioneeri, jonka jokainen numero on tehty alusta asti harrastajilta harrastajille.

Veekasi esittelee Suomen upeimmat rodit, kustomit ja 50-luvun klassikot sekä tekijät autojen takana. Se raportoi alan tapahtumista tuoreeltaan.

Lehti tarjoaa jenkkiautounelmia, nostalgiaa, tekniikkaa ja hyötytietoa. Sen perusteelliset tekniikkajutut ja käytännön ohjeet inspiroivat lukijoita eteenpäin heidän omissa rakenteluprojekteissaan.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa V8-Magazine itselle tai lahjaksi huikeaan hintaan!

35,00 €5 numeroaTilaa tästä »
49,90 €10 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi V8-Magazine-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

V8-Magazine lyhyesti

V8-Magazine on Suomen vanhin amerikkalaisten autojen harrastajille suunnattu lehti. Vaikka "Veekasilla" on historian saatossa ollut lukuisia kilpailijoita, kuten Hot Rod Special, Street & Race, Kori & Poweri sekä Roadline, se on ollut koko ikänsä Suomen suurin alansa julkaisu. Tällä hetkellä V8-Magazine on Suomen ainoa amerikkalaisia autoja käsittelevät erikoislehti.

V8-Magazinen perustivat vuonna 1978 Kim Pettersson, Berndt W. Ekman ja Riitta Ekman, jotka myös kustansivat lehteä aina vuoteen 1994 asti. He myivät lehden Helsinki Medialle, josta tuli sittemmin osa Sanoma Media Finlandia. Marraskuussa 2014 Sanoma myi lehden Fokus Medialle, joka kustantaa myös GTi-Magazinea ja Auto Bild Suomea.

Lehden päätoimittajana ovat toimineet Kim Petterson (1978–1994) ja Street & Race -lehden perustaja ja entinen päätoimittaja Jarmo Markkanen (1994–).

V8-Magazinea on rentouttava lukea vaikka aamukahvin yhteydessä. Kuvassa lehden 45-vuotisjuhlanumero.

Kaikki oleellinen jenkkiautoista

Suomen suurin ja perinteisin jenkkiautolehti V8-Magazine on kertonut jo 45 vuoden ajan kaiken tarpeellisen amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.

Alansa ehdoton auktoriteetti esittelee maamme hienoimmat rodit, kustomit ja 50-luvun klassikot, raportoi alan tärkeimmistä tapahtumista ja esittelee mielenkiintoiset tekijät autojensa takana. Lehden perusteelliset tekniikkajutut vievät lukijoita eteenpäin oman autonsa rakentelussa.

V8-Magazinen juttujen aiheita ovat mm. hot rodit, drag racing, klassikot, moottorit, lisävarusteet, virittäminen ja rakentaminen.

Esitellyt amerikkalaisvalmisteiset autot ovat yleensä kustomoituja tai viritettyjä, eivät entisöityjä. Lehden autoissa käytetään nykyaikaista tekniikkaa ja vanhaa tekniikka edustavat autojen korit, joita niitäkin on usein muutettu. Mukana on sekä uusia että vanhoja autoja, entisöityjä ja rakennettuja autoja, mutta myös moottoripyöriä ja esimerkiksi pienoismalleja.

Pieniä poikkeuksia lukuunottamatta Veekasissa esiteltävät autot ovat aina amerikkalaisia autoja.

Miksi tilata V8-Magazine

Jos olet intohimoinen jenkkiautojen ystävä, et halua jättää väliin tilaisuutta liittyä V8-Magazinen lukijakuntaan. Suomen suurin ja perinteisin jenkkiautolehti on ollut alansa auktoriteetti jo 45 vuotta, ja tarjoaa sinulle kaiken tarpeellisen tiedon amerikkalaisista autoista ja niiden rakentelusta.

Miksi sinun sitten pitäisi tilata V8-Magazine?

 1. Harrastajilta harrastajille. V8-Magazine ei ole vain kylmää tekstiä ja kuivia faktoja, vaan se on täynnä sydäntä ja sielua. Tämä lehti ymmärtää, millaista on olla autonrakentelija, ja puhuu suoraan harrastajien sydämeen.
 2. Hot roddingin pioneeri. Veekasi on seurannut ja dokumentoinut tätä huikeaa harrastusta sen ensiaskelista lähtien. Löydät lehdestä tarinat legendaarisista hot rodeista ja niiden tekijöistä.
 3. Tietoa ja inspiraatiota rakenteluun. Lehden perusteelliset tekniikkajutut ovat aarreaitta kaikille, jotka haluavat viedä oman autonsa rakentelun seuraavalle tasolle. Lehti ei vain esittele upeita autoja, vaan auttaa sinua ymmärtämään, miten voit tehdä omastasi vieläkin paremman ja tehokkaamman.
 4. Rakentelutrendejä ja näyttäviä autoja. Lehti fiilistelee uusimmat rakentelutrendit ja esittelee vaikuttavimmat autot. Olitpa kiinnostunut sitten kustomoinnista, virittämisestä tai klassikoista, V8- Magazine tarjoaa inspiraatiota jokaiselle.
 5. Modernia ja perinteistä tekniikkaa. Lehdessä esiteltävät autot eivät ole vain entisöityjä kaunottaria, vaan usein kustomoituja tai viritettyjä autoja, joissa käytetään sekä modernia että vanhaa tekniikkaa. Autojen koritkin saattavat olla muokattuja, joten pääset lukemaan ja näkemään, miten luovuus ja taituruus kohtaavat autonrakentelun maailmassa.
 6. Pysy ajan tasalla. Lehti tarjoaa ideoita rakenteluun, yksityiskohtaista teknistä tietoa, projektiautojen tarinoita ja käytännön ohjeita. Se ei junnaa menneisyydessä, vaan katsoo kauas horisonttiin autonrakentelun maailmassa.
 7. Jenkkiautonostalgiaa kultaisilta vuosilta. Lehden sivuilla heijastuu vahvasti kultaisten vuosien jenkkiautonostalgia. Sen parissa voit uppoutua menneiden aikojen legendaaristen autojen maailmaan ja inspiroitua kiehtovista tarinoista.
 8. Tapahtumakalenteri kertoo, minne kesällä kannattaa suunnata, olipa kyseessä sitten car show, drag race -tapahtuma tai muu amerikkalaisten autojen tapahtuma, tiedät aina missä pääset näkemään ja kokemaan jenkkiharrastuksen kukoistuksen.
 9. Laaja kirjo autoja ja muutakin. V8-Magazine ei rajoitu pelkkiin autoihin, vaan mukana on myös moottoripyöriä ja onpa lehdessä oma mielenkiintoinen palstansa myös pienoismalliharrastajille.
 10. It's All American! Veekasissa esiteltävät autot ovat aina amerikkalaisvalmisteisia, mikä tarkoittaa, että saat syvällisen ja omistautuneen näkökulman juuri niihin autoihin, jotka sinua eniten kiinnostavat.

Lehtitarjoukset ja tilaaminen

Tilaa-lehti.fi tarjoaa verkon parhaat V8-Magazine -tarjoukset sekä 6 kk:n että 12 kk:n tilausjaksoilla.

Meiltä löydät määräaikaiset, tilausjakson päätyttyä automaattisesti päättyvät tilausvaihtoehdot, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.

Määräaikaisen tilauksen aikana voit kokeilla V8-Magazinea ja päättää haluatko jatkaa tilauksen. Jos haluat jatkaa tilausta, voit tehdä uuden tilauksen.

Emme koskaan soita tai lähetä sinulle roskapostia tuputtaaksemme lehtitilauksia. Tutustu tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa, ja tilaa Suomen paras jenkkiautolehti kotiin kannettuna.

Tarjoushinnat sisältävät toimituskulut suoraan postilaatikkoosi, eikä niissä ole muitakaan piilokuluja.

Voit antaa tilauksen helposti myös valitsemalla tilausjakson jälkeen lahjatilausvaihtoehdon ja täyttämällä lehden saajan ja tilauksen maksajan tiedot erikseen.

Tilauksen voi maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 1. Klarna - Maksa 14 päivän sisällä (0 €)
 2. Klarna - Joustava erämaksu (alk. 4,99 €)
 3. Pankki- ja luottokortit
 4. Verkkopankkimaksut
 5. MobilePay

Mikäli tarjous sisältää tilaajalahjan, se toimitetaan 1 kk:n sisällä maksun kirjautumisesta. Tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

Tällä V8-Magazinen aukeamalla käsitellään vm. 1962 Plymouth Valiantia. Malli tunnettiin etenkin sen kestävyydestä ja taloudellisuudesta.

Ilmestymispäivät ja aiheet

Vuoden 2024 ilmestymispäivät ja aiheet

 1. 17.1.2024: Vintage Drags, kiihdytyksen historiaa
 2. 21.2.2024: Talleissa tapahtuu, työn alla uusia projekteja
 3. 27.3.2024: Autonhoito
 4. 2.5.2024: Isot näyttelyavaukset: Helsinki ja Tampere
 5. 5.6.2024: Kesän tapahtumakalenteri, vinkit minne mennä.
 6. 10.7.2024: Tekniikkaa
 7. 28.8.2024: SUURI tapahtumaspesiaali! Raportteja meiltä ja muualta.
 8. 2.10.2024: Kesä on paketissa, drag racingin Suomen mestarit ratkottu
 9. 6.11.2024: Tallikausi alkaa, harrastus siirtyy talleihin
 10. 11.12.2024: SEMA Show, Las Vegas. Kuumimmat osauutuudet, autot ja trendit

Vuoden 2023 ilmestymispäivät ja aiheet

 1. 18.1.2023: Talleissa tapahtuu, harrastajien projektit.
 2. 22.2.2023: Autonhoito.
 3. 29.3.2023: Vanteet.
 4. 3.5.2023: FHRA American Car Show.
 5. 7.6.2023: Kesän tapahtumakalenteri.
 6. 12.7.2023: Perustekniikkaa.
 7. 30.8.2023: Suuri tapahtumanumero.
 8. 4.10.2023: Veekasi kiertää meillä ja muualla.
 9. 8.11.2023: Tallikausi alkaa, jenkkiautot talviteloille.
 10. 13.12.2023: SEMA Show, Las Vegas. Uusimmat osat, autot ja suuntaukset.

Lehden vanhoja numeroita kannattaa kysellä antikvariaateista tai etsiä Torin ja Huuto.netin kaltaisilta kauppapaikoilta.

1 arvio tuotteelle V8-Magazine

 1. Jokinen kaija

  Hyvä lehti mutta miksi se jaetaan sunnuntai aamuna Aamulehden kanssa samaan aikaan ?

  • Ylläpito

   Varmaa tietoa meillä ei ole, mutta lehden jakeluun voi liittyä paikkakuntakohtaisia haasteita, jolloin jakelu voidaan yhdistää jonkin toisen lehden, kuten tässä tapauksessa Aamulehden, jakeluun. Mikäli lehden jakelu on jatkuvasti myöhässä, suosittelemme ottamaan yhteyttä Fokus Median asiakaspalveluun.

  • Ylläpito

   Posti on siirtynyt joillakin alueilla vuoropäiväjakeluun, mikä tarkoittaa, että lehteä voidaan jakaa samalla postinumeroalueella eri päivinä. Lehti pyritään jakamaan tilaajille jo ilmestymispäivänä keskiviikkoisin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija