The Guardian Weekly: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

282,00 846,00 

The Guardian Weekly on englanninkielinen kansainvälinen uutisaikakauslehti. Se on yksi maailman vanhimmista kansainvälisistä uutisjulkaisuista, ja sillä on lukijoita yli 170 maassa.

Guardian Weekly tarjoaa viikoittaisen yhteenvedon maailman tapahtumista, mielipidekirjoituksia sekä pidempiä artikkeleja viikkoa muokanneita ilmiöistä.

Lehden sivuilta saat viimeisen seitsemän päivän ikimuistoisimmat käsin valitut jutut, valokuvat ja oivallukset sisarlehdistä The Guardianista ja The Observerista.

282,00 €52 numeroaTilaa tästä »
564,00 €104 numeroaTilaa tästä »
846,00 €156 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): d4205bf616aa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi The Guardian Weekly-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa The Guardian Weekly lehti

The Guardian Weekly -lehti lyhyesti

The Guardian Weekly on kansainvälinen uutisviikkolehti, jolla on lukijoita yli 170 maassa. Se on yksi maailman vanhimmista uutisjulkaisuista. Alunperin Manchester Guardian Weekly -nimisen lehden ensimmäinen painos ilmestyi heinäkuussa 1919.

Lehden toimituksellinen sisältö on peräisin sen sisarjulkaisuista: brittiläisestä The Guardian -päivälehdestä ja The Observer -sunnuntaisanomalehdestä. Kaikki kolme lehteä ovat Guardian Media Groupin julkaisemia ja omistamia.

The Guardian Weekly -lehden päätoimittajana (vt) toimii Graham Snowdon.

The Guardian Weekly - tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Etsitkö luotettavaa lähdettä maailmanlaajuisilla uutisille ja näkökulmille? Älä etsi kauempaa kuin The Guardian Weekly.

Tämä arvostettu viikkolehti tuo sinulle syvällisen kattauksen maailman tapahtumista sekä harkittuja analyysejä ja mielipiteitä.

Kun tilaat The Guardian Weeklyn, saat viikoittain lehden painetun painoksen kotiovellesi toimitettuna. Jokainen numero on täynnä viimeisimpiä uutisia ympäri maailmaa, ja ne kattavat kaiken politiikasta ja liiketoiminnasta taiteeseen ja kulttuuriin.

Tilaajana saat myös pääsyn The Guardian Weeklyn verkkoarkistoon, jossa voit selata artikkeleita yli vuosisadan ajalta. Lisäksi voit lukea The Guardian Weeklyä liikkellä ollessasi lehden mobiilisovelluksella.

Älä missaa mahdollisuutta pysyä ajan tasalla, vaan tilaa The Guardian Weekly vuoden, kahden vuoden tai jopa kolmen vuoden tilausjaksolla.

Toimituskulut Suomeen sisältyvät lehden hintoihin.

1 arvio tuotteelle The Guardian Weekly

  1. Nimetön

    Laadukas lehti

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija