Olive: tarjous & tilaus

103,40 

Olive on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen ruokalehti, joka sisältää kolmeen kertaan testattuja reseptejä, ravintolasuosituksia ja ruokamatkailusisältöjä. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2003 ja sitä julkaisee Immediate Media.

Oliven mukaan ihmiset voivat syödä mielikuvituksellisesti ja hyvin ilman, että siihen täytyy käyttää omaisuuksia. Vaikka olive pyrkii innostamaan hyvän ruoan ystäviä valmistamaan uusia ruokia, se ei ole pelkkä reseptivihko. Lehden kolme pääosiota ovat: eat in, eat out ja eat away.

Joka numerossa 100+ helppoa ja tyylikästä, kolmeen kertaan testattua reseptiä, 7 edullista ateriaa viikoksi, edullisia ravintoloita ja ruokamatkaideoita.

0,00 €13 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 3950cd9399a3 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Olive-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Olive-lehti

Olive on vuonna 2003 lanseerattu korkealuokkainen, kuukausittain ilmestyvä brittiläinen ruokalehti, joka tarjoaa kolmeen kertaan testattuja reseptejä, ravintolasuosituksia ja ruokamatkailua. Lehden verkkosivusto olivemagazine.com lanseerattiin vuonna 2015.

Lehden päätoimittajana vuodesta 2015 toiminut Laura Rowe on voittanut BSME Vuoden ruoka- ja juomatoimittaja -palkinnon 2018.

Olive tunnetaan Supermarket Awards -kilpailustaan, jossa tiimi sokkomaistelee sesongin parhaita markettituotteita pääsiäisenä, kesällä ja jouluna. Lehden muita kilpailuja ovat Supermarket Wine ja Olive Chef Awards.

Viikoittain ilmestyvä Olive-lehden podcast aloitti vuonna 2016. Siinä tiimi juttelee eri puolilla Britanniaa "foodieiden", kuten kokkien, tuottajien, ruokatoimittajien ja matkailuasiantuntijoiden kanssa.

Olive-lehti on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Digital Magazine Awrdsin Vuoden ruoka- ja juomalehti 2014, French Travel Media Awardsin Paras kaupunkiloma-artikkeli 2016 ja Travel Media Awardsin Vuoden kuluttajalehti 2017.

Lehteä julkaisee Immediate Media Co., ja se on englanninkielinen.

Olive-lehden tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme Olive-lehden tilaamiseen myös Suomeen.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa palkittu brittiläinen ruokalehti Olive nyt kotiisi kannettuna mahdollisimman edulliseen hintaan.

Voit tilata lehden määräaikaisena eli tilausjakson loputtua automaattisesti päättyvänä koko vuoden tilausjaksolla, sisältäen 12 herkullista numeroa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olive”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija