Kuva: oliven Facebook-sivut
Olive-lehti
Olive on vuonna 2003 lanseerattu korkealuokkainen, kuukausittain ilmestyvä brittiläinen ruokalehti, joka tarjoaa kolmeen kertaan testattuja reseptejä, ravintolasuosituksia ja ruokamatkailua. Lehden verkkosivusto olivemagazine.com lanseerattiin vuonna 2015.
Lehden päätoimittajana vuodesta 2015 toiminut Laura Rowe on voittanut BSME Vuoden ruoka- ja juomatoimittaja -palkinnon 2018.
Olive tunnetaan Supermarket Awards -kilpailustaan, jossa tiimi sokkomaistelee sesongin parhaita markettituotteita pääsiäisenä, kesällä ja jouluna. Lehden muita kilpailuja ovat Supermarket Wine ja Olive Chef Awards.
Viikoittain ilmestyvä Olive-lehden podcast aloitti vuonna 2016. Siinä tiimi juttelee eri puolilla Britanniaa "foodieiden", kuten kokkien, tuottajien, ruokatoimittajien ja matkailuasiantuntijoiden kanssa.
Olive-lehti on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Digital Magazine Awrdsin Vuoden ruoka- ja juomalehti 2014, French Travel Media Awardsin Paras kaupunkiloma-artikkeli 2016 ja Travel Media Awardsin Vuoden kuluttajalehti 2017.
Lehteä julkaisee Immediate Media Co., ja se on englanninkielinen.
Olive-lehden tarjoukset ja tilaaminen Suomeen
Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme Olive-lehden tilaamiseen myös Suomeen.
Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa palkittu brittiläinen ruokalehti Olive nyt kotiisi kannettuna mahdollisimman edulliseen hintaan.
Voit tilata lehden määräaikaisena eli tilausjakson loputtua automaattisesti päättyvänä koko vuoden tilausjaksolla, sisältäen 12 herkullista numeroa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.