Nature: tarjous & tilaus

209,00 

Nature on brittiläinen viikoittain ilmestyvä tiedelehti, joka julkaisee vertaisarvioituja tutkimuksia useilta eri tieteenaloilta. Se on yksi maailman arvostetuimmista ja siteeratuimmista tieteellisistä aikakauslehdistä Science Editionin Journal Citation Reports -julkaisun mukaan.

Naturessa julkaistava päätutkimus on yleensä tekninen ja tiivis, kevyesti muokattu tiivistelmä yhdestä laajemmasta tutkimusjulkaisusta. Tieteen ja teknologian innovaatiot ja läpimurrot esitellään yleensä artikkeleina.

Lehti julkaisee merkittäviä tutkimuksia, palkittuja uutisia, kommentaareja ja asiantuntijalausuntoja ajankohtaisista ja tärkeistä tieteellisistä uutisista ja tapahtumista, joiden avulla lukijat voivat jakaa tieteen uusimpia löytöjä ja kehittää keskustelua maailmanlaajuisen tiedeyhteisön kesken.

Katso tarjous ja tilaa Nature painettuna kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

0,00 €51 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 50b76c205ea0 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Nature-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Nature lehti tilaus

Nature-lehti lyhyesti

Nature on brittiläinen viikoittain ilmestyvä tieteellinen aikakauslehti. Monitieteellisenä julkaisuna Nature sisältää vertaisarvioitua tutkimusta useilta eri tieteen ja teknologian aloilta.

Naturella on paikallisia päätoimituksia ympäri Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Aasiaa, jotka toimivat kansainväliset Springer Nature -tiedejulkaisuyhtiön alaisuudessa.

Vuonna 2019 Nature oli yksi maailman siteeratuimmista tieteellisistä aikakauslehdistä (Journal Citation Reports 2019), tehden siitä yhden luetuimmista ja arvostetuimmista akateemisista aikakauslehdistä.

Tutustu lehden verkkosivuihin osoitteessa nature.com.

Lehden historiaa

Naturen perustivat vuonna 1869 Norman Lockyer ja Alexander Macmillan julkiseksi foorumiksi tieteellisille innovaatioille, mutta vasta 1900-luvun puolivälin ponnistelut selittävän tieteen alalla mahdollistivat julkaisun toimituksellisen laajentamisen.

1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa perustettiin kymmenen uutta täydentävää julkaisua, mukaan lukien Nature Materials.

2000-luvun lopulta lähtien Naturessa on julkaistu toimituksellisia ja ajankohtaisia asioita käsitteleviä kolumneja, mutta lehden ensisijainen lähde ovat edelleen tieteen tutkijat.

Joka numerossa on myös yleisesti tiedeyhteisöä kiinnostavia artikkeleja ja uutisia liike-elämästä, rahoituksesta, tieteen etiikasta ja tutkimuksen uusimmista läpimurroista.

Lehti julkaisee myös erilaisia top 10- ja top 100 -listauksia.

Julkaisutoiminta

Nature-lehteä editoi ja julkaisee Isossa-Britanniassa sijaitseva kansinvaälisen Springer Nature -kustannusyhtiön osasto, joka julkaisee akateemisia julkaisuja, aikakauslehtiä, verkkotietokantoja sekä tieteen ja lääketieteen palveluja.

Naturella on omat toimistot Lontossa, New Yorkissa, San Franciscossa, Washingtonissa, Bostonissa, Tokiossa, Hongkongissa, Pariisissa, Münchenissä ja Basingstokessa.

Vuodesta 2005 lähtien lehden joka numeroon on liittynyt Nature-podcast, jossa käsitellään lehden parhaita paloja sekä haastatellaan artikkelien kirjottaneita toimittajia ja tutkijoita. Podcasteja juontaa Kerri Smith.

Tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Suomessa Nature-lehti on saatavilla irtonumero- ja tilausmyynnissä.

Teemme yhteistyötä kansainvälisten julkaisijoiden ja tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme painetun Nature-lehden tilaamisen myös Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu Nature-tarjouksiimme yllä ja tilaa luotettava ja vertaisarvioitu tiedelehti painettuna versiona kotiin toimitettuna edulliseen hintaan, tai anna lahjaksi Nature-lehden tilaus todelliselle tiedefriikille.

Lehti ilmestyy viikoittain, 51 kertaa vuodessa.

Toivomme, että viihdyt Nature-lehden parissa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nature”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija