Kissafani: tarjous & tilaus

48,00 

Kissafani on kissaihmisen lämminhenkinen ja asiantunteva toivelehti, joka tarjoaa tietoa ja vinkkejä kissan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja huolenpitoon.

Lehdessä lisäksi aitoja tarinoita erilaisista kissoista ja kissanomistajista, rotuesittelyjä ja näyttelyreportaaseja.

Hyötytietoa kissan ruokinnasta, varusteista ja harrastamisesta kissan kanssa. Joka numerossa laajempi rotuesittely.

Katso paras Kissafani-lehtitarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

0,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kissafani-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa Kissafani-lehti netin parhaaseen tarjoushintaan.

Kissafani-lehti lyhyesti

Kissafani on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä kissoja käsittelevä aikakauslehti. Sitä julkaisee harrastelehtiin erikoistunut Karprint Oy.

Kissafani-lehden aiheita ovat kissan hyvinvointi ja terveys, ruokinta, varusteet, kissojen ja heidän omistajien tarinat, rotuesittelyt, näyttelyreportaasit sekä kissan kasvatus ja kissaharrastus yleensä.

Millaista on olla kissa? Voiko kissaa kouluttaa? Tarvitseeko kissa lisäravinteita? Mitä voit oppia kissoilta? Kuka on Suomen söpöin kissa?

Näihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kysymyksiin saat vastauksen asiantuntevasta Kissafani-lehdestä!

Voit tutustua Kissafani-näytelehteen tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Kissafani-lehti on saatavana irtonumerona lehtipisteistä sekä tilattavissa kotiin.

Kissafani-tarjoukset ja tilaus

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien kustantajien ja aikakauslehtitarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme Kissafani-lehden tilaamisen kaikille näiden herttaisten karvapalleroiden ystäville mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu Kissafani-tarjouksiimme yllä ja tilaa Kissafani koko vuodeksi kotiin kannettuna, sisältäen 6 tuhtia numeroa asiaa kissoista kannesta kanteen. Toimituskulut sisältyvät hintoihin.

Voit valita edullisemman jatkuvan kestotilauksen, jolloin tilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä normaalihintaisena, tai hieman kalliimman määräaikaistilauksen, joka jatkuu automaattisesti tilausjakson loputtua.

Syitä alkaa Kissafani-lehden tilaajaksi: sitä kissasikin lukisi.

Miksi kannattaa alkaa Kissafani-lehden tilaajaksi?

Kissafani-lehden tilaajana pääset astumaan suoraan kissojen maailmaan – myyttiseen maailmaan, jonka asukit ovat samaan aikaan mystisiä metsästäjiä, sulavia sohvaperunoita ja monimutkaisia olentoja, jotka kommunikoivat hiljaisille kehon eleillä ja meripihkanvärisellä katsellaan. Tässä maailmassa jokainen naukaisu, tassun asettelu tai hännän liike kertoo tarinan, jonka vain Kissafani auttaa ymmärtämään syvällisemmin.

Kissafani-lehti ei ole vain lehti, se on kokemus kaikille kissojen ystäville. Jokainen numero on huolella suunniteltu tuomaan sinulle viimeiset tiedot ja trendit kissojen maailmasta.

Kissan omistajana, harrastajana tai ystävänä tiedät, kuinka monipuolisia ja erityisiä nämä eläimet ovat.

Tilaamalla Kissafani-lehden varmistat, että pysyt ajan tasalla kaikista aiheista, jotka liittyvät näihin mystisiin ja ihastuttaviin eläimiin.

Tilaajana saat tietysti lehden suoraan kotiisi mukavasti ja vaivattomasti –usein jo aikaisemmin kuin se ilmestyy lehtihyllyille. Lisäksi lehden tilaaminen on lähes aina edullisempaa kuin irtonumeroiden ostaminen.

Eikö olekin ihanaa uppoutua oman kissalehden uusimpaan numeroon aamupalalla tai pitkän päivän jälkeen?

Joten tee itsellesi ja kissallesi palvelus tilaamalla Kissafani ja liity intohimoiseen yhteisöön, joka jakaa kanssasi rakkautesi kissoihin.

Kissafanin ilmestymispäivät

Kissafani-lehdestä ilmestyy 6 numeroa vuodessa eli noin joka toinen kuukausi. Kustantaja ei julkaise tarkempia ilmestymispäiviä lehdelle ennakkoon.

Osoitteenmuutos ja tilauksen peruutus

Kissafani-lehteä julkaisee Karprint. Osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset tulee tehdä tilauspalvelun kautta, kiitos. Katso yhteystiedot tästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kissafani”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija