Mökkiristikot: tarjous & tilaus

27,00 

Mökkiristikot on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä 52-sivuinen tehtäväpaketti, joka koostuu parhaiden suomalaisten laatijoiden kuvaristikoita.

Perinteisten kuvaristikoiden lisäksi lehdessä on sopivassa suhteessa ratkojien toivomia erikoistehtäviä, kuten sanahakuja, kryptoja, tavuristikoita, sokkeloita ja väritystehtäviä, joiden parissa myös perheen pikkuväki viihtyy.

Kaikkien tehtävien sanasto on hyvää suomen kieltä ja lehden ulkoasu perinteisen selkeä. Mökkiristikoita ratkomalla voi tienata myös rahaa palkintotehtävistä ja bonuskilpailuista.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa mielenkiintoista ratkottaa mökille tai muutoin – itselle tai lahjaksi!

27,00 €6 numeroaTilaa tästä »
27,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): bed03cda674c Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Mökkiristikot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Mökkiristikot-lehti: Rentoja pähkinöitä ja rentoutumista Suomen luonnossa

Tutustu tarjouksiin ja tilaa Mökkiristikot-lehti mökille mukaan tai kotiisi edullisesti.

Mökkiristikot on Suomen johtavan ristikkolehtien kustantajan, Kolmiokirjan, kustantama ristikkolehti. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä 52-sivuinen ristikkolehti koostuu Suomen parhaiden ristikkolaatijoiden tehtävistä. Ristikoiden sanasto edustaa hyvää suomen kieltä, lehden ulkoasu on selkeä ja sisältö monipuolinen.

Pääosa Mökkiristikot-lehden tehtävistä on suosittuja ja helppoja kuvaristikoita, mutta mukaan mahtuu myös useita lukijoiden toivomia sanahakuja, kryptoja, tavuristikoita, sokkeloita ja väritystehtäviä, joiden parissa myös perheen pienempi väki viihtyy.

Mökkiristikot tarjoaa mielenkiintoisen yhdistelmän haasteita ja rentoutumista, tuoden älyllistä virkistystä mökkilaiturille, metsän siimekseen tai kotisohvalle.

Perinteistä laatua ja uusia tuulia

Mökkiristikot on Suomen johtavan ristikkokustantajan, Kolmiokirjan, julkaisu. Lehti perustuu Suomen taitavimpien ristikkolaatijoiden taidokkaaseen kädenjälkeen, jossa yhdistyvät perinteinen osaaminen ja uusien ideoiden raikkaus.

Tämän ristikkolehden sanasto edustaa hyvää suomen kieltä, mikä tekee tehtävistä paitsi opettavaisia, myös viihdyttäviä.

Selkeä ja monipuolinen ristikkolehti

Mökkiristikot-lehden ulkoasu on suunniteltu selkeyden ja käyttäjäystävällisyyden ehdoilla. Lehteä selatessa lukija voi helposti uppoutua ristikoiden ratkaisemisen iloon ilman häiritseviä tekijöitä.

Sisällön monipuolisuus takaa, että jokainen numero tarjoaa uusia yllätyksiä ja haasteita, pitäen mielen alati virkeänä.

Jokaiselle jotakin

Vaikka Mökkiristikoiden pääosassa ovat suositut ja helpot kuvaristikot, se on kuunnellut myös lukijoidensa toiveita ja lisännyt jokaiseen numeroon monipuolisen valikoiman sanahakuja, kryptoja, tavuristikoita, sokkeloita ja väritystehtäviä.

Nämä tehtävät sopivat vaihtelevasti kaikenikäisille, joten niiden parissa koko perhe voi viettää laatuaikaa yhdessä. Etenkin perheen pienimmät pääsevät nauttimaan väritystehtävien tuomasta luovasta ilosta.

Ratko ja voita jopa 1 000 €

Ristikoiden ratkominen on monille paljon enemmän kuin ajanviete. Se on loistava tapa kehittää omaa sanavarastoaan, parantaa keskittymiskykyä ja haastaa aivojaan. Ristisanatehtävät stimuloivat mieltä ja tarjoavat mahdollisuuden oppia uutta ratkoessa. Lisäksi ristikoiden ratkominen on rentouttava tapa irrottautua arjen kiireistä.

Mökkiristikot-lehden tilaajana pääset nauttimaan näistä eduista moninkertaisesti. Lehti ei tarjoa vain pelkästään kuvaristikoita, vaan myös erikoistehtäviä ja helpompia pulmia, jotka sopivat myös mökkireissulla mukana olevalla pikkuväelle.

Ja mikä parasta, Mökkiristikot-lehden tehtäviä ratkomalla, voit tienata palkintotehtävistä rahaa. Lehdessä on myös bonuskilpailu, josta voit voittaa 1 000 euroa!

Kustantaja Kolmiokirja

Kolmiokirja tunnetaan erityisesti laadukkaista ristikkolehdistään. Yrityksen pitkä historia tehtävälehtien kanssa ja vankka kokemus takaavat, että Mökkiristikot edustaa Suomessa huippulaatua. Yrityksen sitoutuminen tuottaa asiakkailleen vain parhaita ristikkolehtiä näkyy myös jokaisessa Mökkiristikot-lehden numerossa.

Ammattitaito, yhteistyö maan johtavien ristikkolehtien kanssa sekä jatkuva pyrkimys tehdä lehdestä entistä parempi ja asiakkaita paremmin palveleva, tekevät Mökkiristikot-lehdestä erottuvan ja erityisen ristikkolehtien monipuolisessa maailmassa.

Halusitpa sitten haastaa itseäsi, rentoutua kevyiden tehtävien parissa tai mahdollisuuden voittaa lehden palkintotehtävissä, Mökkiristikot on lehti juuri sinulle. Tule mukaan ja tilaa Mökkiristikot-lehti, jonka tehtäviä voivat ratkoa koko perhe niin mökillä kuin kotonakin!

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Palaute ristikkolehtien sisällöstä tulee osoittaa Kolmiokirjan asiakaspalveluun ristikkopalaute@kolmiokirja.fi.

Mikäli asiasi koskee lehden tilausta tai tiedustelusta, ota yhteyttä Kolmiokirjan asiakaspalveluun:

Kolmiokirja Oy
PL 246
90101 Oulu

Puh. 08–537 0370
asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse ma–pe klo 10–14. Suositeltu yhteydenottotapa sähköposti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mökkiristikot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija