Muumi-lehti: tarjous & tilaus

42,00 77,00 

Muumi on pienten lasten oma lehti, jossa Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat jännittävissä sarjakuvatarinoissa.

Sarjakuvasisällön lisäksi lehti sisältää alle kouluikäisille tarkoitettuja puuhatehtäviä, iltasatuja ja muuta.

Muumi-lehden sarjat ovat lapsille sopivia. Vaikka pienissä tarinoissa käsitellään isojakin asioita, seikkailut päättyvät aina onnellisesti.

  • Alle kouluikäisen oma lehti, jota odotetaan ja joka luetaan tarkkaan
  • Sarjakuvia, puuhatehtäviä ja iltasatuja
  • Isot sarjakuvaruudut, joita on helppo lukea
  • Pieniä puuhatehtäviä ja suurta oivaltamisen iloa

Katso paras Muumi-tarjous ja tilaa lehti lapselle lahjaksi!

77,00 €0 numeroaTilaa tästä »
42,00 €6 numeroaTilaa tästä »
77,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Muumi-lehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Muumi lehti tarjous

Muumi on lehti perheen pienimmille

Muumi on alle kouluikäisille lapsille suunnattu, kuukausittain ilmestyvä lastenlehti, joka tarjoaa sarjakuvia, puuhatehtäviä, askartelutehtäviä ja hieman pidempiä iltasatuja.

Muumi-lehdessä Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat sarjakuvatarinoissa. Sarjojen ruudut ovat isokokoisia ja helposti ymmärrettäviä.

Lehti sopii erinomaisesti yhteisiin lukuhetkiin aikuisen kanssa. Pientä tekemistä ja oivaltamisen iloa tarjoavat lehden vaihtelevat ja monipuoliset askartelu- ja puuhatehtävät, joissa ratkotaan esimerkiksi sokkeloita, seurataan reittejä, etsitään kuvaan kuuluvia paloja tai esineitä, etsitään eroavaisuuksia, yhtäläisyyksiä tai virheitä, tunnistetaan esineitä, vertaillaan varjokuvia ja paljon muuta.

Sarjakuvatarinoissa mukana ovat tietysti Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Pikku Myy, Niiskuneiti, Nipsu, Mymmeli, Tiuhti ja Viuhti sekä monet muut tutut Muumilaakson hahmot.

Miksi tilata Muumi-lehti?

Tove Janssonin luomat Muumit ihastuttavat ympäri maailmaa.

Tove Janssonin luomat Muumit ihastuttavat ympäri maailmaa.

Muumi-lehti tarjoaa lapselle monipuolista ja viihdyttävää sisältöä yhdessä rakastettujen Muumi-hahmojen kanssa.

Lehden sarjakuvat vievät lapsen keskelle jännittäviä, mutta hyvänmielen seikkailuja Muumilaaksossa. Sarjat sisältävät paljon huumoria ja hauskoja hetkiä. Ne stimuloivat lapsen mielikuvitusta ja edistävät lukutaidon kehittymistä.

Lehden hauskat puuhatehtävät, kuten helpot pulmat, arvoitukset ja labyrintit auttavat lasta kehittämään loogista ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja sekä keskittymiskykyä.

Muumien askarteluideat innostavat lasta luovuuteen. Hauskojen ja helppojen askarteluohjeiden avulla lapsi voi luoda omia Muumi-hahmoja, koristeita ja tehdä muita kivoja projekteja. Askartelu kehittää lapsen hienomotorisia kykyjä, mielikuvitusta sekä parantaa kärsivällisyyttä.

Pidemmät iltasadut vievät lapsen satumaailmojen lumoihin. Iltasadut tarjoavat rauhoittavan ja mielikuvituksellisen hetken päivän päätteeksi. Iltasatujen lukeminen yhdessä edistää lapsen kielellistä kehitystä, mielikuvitusta ja tarinankerrontaa.

Lisäksi Muumi-hahmot ovat tunnettuja positiivisesta asenteestaan, ystävällisyydestään ja hyväntahtoisuudestaan. Muumi-lehti välittää näitä arvoja lapselle sarjakuvatarinoiden, kuvien ja vuorovaikutteisten tehtäviensä kautta.

Muumi-lehti kannustaa lasta olemaan ystävällinen ja empaattinen muita kohtaan ja olemaan empaattinen. Tilaamalla lapselle Muumi-lehden tarjoat hänelle säännöllisen tarjonnan viihdyttävää ja opettavaista sisältöä, joka edistää lapsen kehitystä.

Muumi-lehdessä on runsaasti laadukasta viihdettä ja ajanvietettä, johon lapsi voi uppoutua yksin tai yhdessä aikuisen kanssa pitkäksi aikaa.

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Muumi-tarjoukset kaikkien pienten lasten vanhempien saataville.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa hyvän mielen Muumi-lehti lapselle kotiin kannettuna tai anna tilaus lahjaksi esimerkiksi lapsenlapselle tai kummilapselle.

Muumi-lehden tilaus on toivottu lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa, ja uuden numeron saapumista aletaan odottamaan jo hyvissä ajoin.

Voit tilata Muumi-lehden puolen vuoden (sis. 6 numeroa) tai koko vuoden tilausjaksolla, joka sisältää vuosikerran eli 12 odotettua numeroa. Tarjouksemme sisältävät aina toimituskulut kotiovelle kannettuna.

Valitse automaattisesti tilausjakson lopussa päättyvä määräaikainen tilaus tai automaattisesti tilausjakson päätyttyä normaalihintaisena uusittava jatkuva kestotilaus.

Joskus tarjouksiimme voi sisältyä tilaajalahja. Näet mahdollisen tilaajalahjan seuraavalta sivulta.

Ilmestymispäivät ja uusin numero

Muumi-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa, ja sitä julkaisee Story House Egmont.

Löydät uusimman numeron ja tulevien numeroiden ilmestymispäivät Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Lehden sisältöä koskeva palaute sekä tilauksiin liittyvät asiat tulee hoitaa Story House Egmontin asiakaspalvelun kautta, kiitos:

Story House Egmontin tilaajapalavelu:

Sähköposti: tilaajapalvelu@egmont.fi

Puhelin: 0203 39000 (arkisin 8-18)

Puheluhinta 02033-alkuiseen tilaajapalvelunumeroon on 8,4 snt/min (alv 24%), jonotus on maksullista. Keskimääräinen jonotusaika on alle 1 minuutti.

Huom! Selvitäthän asiakasnumerosi valmiiksi soittaessasi lehden takakannelta tai laskulta.

Story House Egmontin verkkosivuilta löytyy myös chat-asiakaspalvelu, joka on avoinna arkisin klo 8–18 asiakaspalvelijan ollessa vapaana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muumi-lehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija