New Scientist: tarjous & tilaus

300,80 

Aikana, jona faktoista on suorastaan pulaa, ei ole koskaan ollut suurempaa tarvetta luotettavalle ja puolueettomalle tietolähteelle.

New Scientist on kansainvälinen englanninkielinen tiedelehti, joka esittelee yleistajuisesti tieteen ja tekniikan saavutuksia. Viikoittain ilmestyvä lehti on yksi maailman suosituimmista tiede- ja teknologiajulkaisuista.

New Scientist kattaa kaikki tieteen ja teknologian osa-alueet tekoälystä ilmastonmuutokseen ja kvanttifysiikasta ihmismielen mysteereihin. Se esittelee ideat ja innovaatiot, joilla on merkitystä.

Se keskustelee eri alojen tutkijoiden kanssa, erottelee tosiasiat fiksiosta ja tiivistää kaiken ymmärrettäväksi yhteenvedoksi.

Tarjous sisältää sekä painetun lehden että digitaalisen näköislehden.

0,00 €51 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): f4cda3e7802d Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi New Scientist-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

New Scientist tarjous ja tilaaminen

New Scientist -lehti

New Scientist on kaikki tieteen ja teknologian osa-alueet kattava brittiläinen aikakauslehti. Se julkaisee viikoittain ilmestyvää englanninkielistä lehteä Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Toimituksellisesti erillinen organisaatio julkaisee lisäksi kuukausittain ilmestyvää hollanninkielistä painosta.

New Scientist julkaistiin ensimmäisen kerran 22. marraskuuta 1956. Internetin kautta lehden sisältöä on päässyt tarkastelemaan vuodesta 1996 lähtien.

Lehti on saatavilla painettuna paperipainoksena vähittäismyynnissä sekä tilattavassa muodossa painettuna lehtenä ja/tai digitaalisena näköislehtenä.

Lehti tarjoaa uutisia, artikkeleja, arvosteluja ja kommentteja tieteestä, teknologiasta ja niiden vaikutuksista. New Scientist julkaisee myös spekulatiivisia artikkeleja, joiden aihealueet vaihtelevat teknisistä filosofisiin kysymyksiin.

Daily Mail ja General Trust (DMGT) ostivat New Scientistin maaliskuussa 2021. Lehden päätoimittajana jatkaa Emily Wilson vuodesta 2018 lähtien.

New Scientistin päätoimittajat:

 • Percy Cudlipp 1956–1962
 • Nigel Calder 1962–1966
 • Donald Could 1966–1969
 • Bernard Dixon 1969–1979
 • Michael Kenward 1979–1990
 • David Dickson 1990–1992
 • Alun Anderson 1992–2000
 • Jeremy Webb 2000–2008
 • Roger Highfield 2008–2011
 • Sumit Paul-Choudhury 2011–2018
 • Emily Wilson 2018–

New Scientistin sisältöä

Toukokuuhun 2019 asti New Scientist kattoi seuraavat osiot:

 • Johdanto
 • Uutiset
 • Teknologia
 • Mielipide (haastattelut, näkökulmaartikkelit ja lukijakirjeet)
 • Artikkelit
 • CultureLab: kirja- ja tapahtuma-arvostelut
 • Palaute (huumori)
 • The Last Word (kysymyksiä ja vastauksia)
 • Ura ja työpaikat

Lukijakirjeet-osiossa keskustellaan lehdessä julkaistuista artikkeleista, kuten myös lehden verkkosivuilla. Lukijat voivat jakaa havaintojaan pseudotieteestä lehden palautaosiossa sekä tarjoavat kysymyksiä ja vastauksia tieteellisiin ja teknisiin aiheisiin Last Word -osiossa.

Toukokuun 2019 numerosta lähtien New Scientist esitteli uudistetun "tuoreemman ja kiiltävämmän" ulkoasun. Näkemyksiä-palsta lisättiin uutisten ja syvällisten artikkelien väliin, mukaan lukien lukijoiden kirjeet, kommentit sekä tieteen, kulttuurin ja yhteiskunnan arvostelut. Samalla lehti esitteli kulttuurisivujen säännölliset kolumnistit. Takasivut sisältävät nyt palauteosion, pulmatehtäviä sekä kysymyksiä ja vastauksia -palstan.

Onko New Scientist luotettava lähde?

New Scientist pyrkii "tarkastelemaan kansainvälisiä uutisia tieteellisestä näkökulmasta ja esittämään laaja-alaisia kysymyksiä elämästä, maailmankaikkeudesta ja siitä, mitä tarkoittaa olla ihminen". Viime vuosina julkaisulla on ollut ratkaiseva rooli oikea-aikaisten ja täsmällisten COVID-19-tietojen jakamisessa, ja se tarjoaa edelleen ohjaavia, tieteellisesti perusteltuja artikkeleja myös kiistanalaisista aiheista.

New Scientist sai keskimääräisen arvosanan 75,4 % The Factual -blogin analyysissä, joka on korkeampi kuin keskimääräinen arvosana 62,5 %. The Factual analysoi yli 10 000 uutista päivittäin auttaakseen lukijoita löytämään informatiivisimmat ja vähiten puolueelliset artikkelit. Arvosana perustuu lähteisiin ja lainauksiin, julkaisuhistoriaan, kirjoituksen sävyyn ja kirjoittajan asiantuntemukseen.

Media Bias/Fact Check (MBFC) luokittelee New Scientistin tieteen puolestapuhujaksi, joka koostuu "legitiimistä tieteestä tai todisteista, jotka perustuvat uskottaviin tieteellisiin lähteisiin". MBFC antaa lehdelle myös kunniaa erittäin asiallisesta raportoinnista, mukaan lukien lehden puhdas maine faktantarkastuksissa. MBFC:n mukaan lehdellä on kuitenkin aika ajoin tapana käyttää puolueellista otsikointia.

New Scientist -tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme painetun New Scientist -lehden tilaamisen myös Suomeen mahdollisimman edullisesti.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa viikoittain ilmestyvä tiedelehti New Scientist kotiin kannettuna. Tai anna lehtitilaus lahjaksi todelliselle tiedefriikille.

Tarjouksemme sisältävät sekä painetun lehden että digitaalisen näköislehden tilauksen. Tarjoukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa.

Mikäli haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai sinulla on muuta tilaukseesi liittyvää kysyttävää, ole hyvä ja ota yhteyttä Nordic Subscription Servicen asiakaspalveluun sähköpostitse info@nordicsubs.com tai puhelimitse +45 86 22 31 88.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “New Scientist”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija