New Scientist tarjous & tilaus

227,00 

Aikana, jona faktoista on suorastaan pulaa, ei ole koskaan ollut suurempaa tarvetta luotettavalle ja puolueettomalle tietolähteelle.

New Scientist on kansainvälinen englanninkielinen tiedelehti, joka esittelee yleistajuisesti tieteen ja tekniikan saavutuksia. Viikoittain ilmestyvä lehti on yksi maailman suosituimmista tiede- ja teknologiajulkaisuista.

New Scientist kattaa kaikki tieteen ja teknologian osa-alueet tekoälystä ilmastonmuutokseen ja kvanttifysiikasta ihmismielen mysteereihin. Se esittelee ideat ja innovaatiot, joilla on merkitystä.

Se keskustelee eri alojen tutkijoiden kanssa, erottelee tosiasiat fiksiosta ja tiivistää kaiken ymmärrettäväksi yhteenvedoksi.

Tarjous sisältää sekä painetun lehden että digitaalisen näköislehden.

227,00 €51 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): f4cda3e7802d Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi New Scientist-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

New Scientist tarjous ja tilaaminen

New Scientist -lehti

New Scientist on kaikki tieteen ja teknologian osa-alueet kattava brittiläinen aikakauslehti. Se julkaisee viikoittain ilmestyvää englanninkielistä lehteä Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Toimituksellisesti erillinen organisaatio julkaisee lisäksi kuukausittain ilmestyvää hollanninkielistä painosta.

New Scientist julkaistiin ensimmäisen kerran 22. marraskuuta 1956. Internetin kautta lehden sisältöä on päässyt tarkastelemaan vuodesta 1996 lähtien.

Lehti on saatavilla painettuna paperipainoksena vähittäismyynnissä sekä tilattavassa muodossa painettuna lehtenä ja/tai digitaalisena näköislehtenä.

Lehti tarjoaa uutisia, artikkeleja, arvosteluja ja kommentteja tieteestä, teknologiasta ja niiden vaikutuksista. New Scientist julkaisee myös spekulatiivisia artikkeleja, joiden aihealueet vaihtelevat teknisistä filosofisiin kysymyksiin.

Daily Mail ja General Trust (DMGT) ostivat New Scientistin maaliskuussa 2021. Lehden päätoimittajana jatkaa Emily Wilson vuodesta 2008 lähtien.

New Scientistin sisältöä

Toukokuuhun 2019 asti New Scientist kattoi seuraavat osiot:

  • Johdanto
  • Uutiset
  • Teknologia
  • Mielipide (haastattelut, näkökulmaartikkelit ja lukijakirjeet)
  • Artikkelit
  • CultureLab: kirja- ja tapahtuma-arvostelut
  • Palaute (huumori)
  • The Last Word (kysymyksiä ja vastauksia)
  • Ura ja työpaikat

Toukokuun 2019 numerosta lähtien New Scientist esitteli uudistetun "tuoreemman ja kiiltävämmän" ulkoasun.

Näkemyksiä-palsta lisättiin uutisten ja syvällisten artikkelien väliin, mukaan lukien lukijoiden kirjeet, kommentit sekä tieteen, kulttuurin ja yhteiskunnan arvostelut. Samalla lehti esitteli kulttuurisivujen säännölliset kolumnistit.

Takasivut sisältävät nyt palauteosion, pulmatehtäviä sekä kysymyksiä ja vastauksia -palstan.

New Scientist -tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa mahdollistaaksemme painetun New Scientist -lehden tilaamisen myös Suomeen mahdollisimman edullisesti.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa viikoittain ilmestyvä tiedelehti New Scientist kotiin kannettuna. Tai anna lahjaksi lehden tilaus todelliselle tiedefriikille.

Tarjouksemme sisältävät sekä painetun lehden että digitaalisen näköislehden tilauksen. Tarjoukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “New Scientist”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija