Astronomy: tarjous & tilaus

65,00 

Astronomy on yhdysvaltalainen, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on suunnattu tähtitieteen harrastajille.

Lehti sisältää tähtitaivaan tarkkailua käsitteleviä kolumneja, lukijoiden lähettämiä tähtivalokuvia sekä tähtitiedettä ja astrofysiikkaa käsitteleviä artikkeleja.

Yleensä lehden ensimmäinen puolisko käsittelee tähtitiedettä ammatillisista näkökulmista ja toinen puolisko enemmän harrastajia kiinnostavia aiheita.

0,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 723e7e557d32 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Astronomy-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Astronomy on kuukausittain ilmestyvä amerikkalainen tähtitiedettä käsittelevä aikakauslehti. Se on suunnattu amatööritähtitieteilijöille, ja sisältää palstoja taivaan tarkkailusta sekä lukijoiden lähettämiä astronomisia valokuvia sekä artikkeleja tähtitieteestä ja astrofysiikasta.

Informatiivinen, viihdyttävä ja innostava tähtitieteen lehti

Astronomy informoi, viihdyttää ja innostaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita tähtitieteestä harrastuksena.

Lehti saavuttaa tämän tarjoamalla selkeän ja tarkan kattavuuden tähtitieteen uutisista ja tutkimuksesta sekä ohjeita havainnointiin ja kuvaamiseen. Astronomy on alansa johtava toimija, joka pyrkii edistämään harrastusta, rakentamaan innostusta tieteeseen ja auttamaan tähtitiedettä kasvamaan palvelemalla lukijoitaan.

Astronomyn historiaa

Astronomy-lehteä julkaisee Kalmbach Publishing, joka sijaitsee lähellä Milwaukkeeta Wisconsinissa. Lehden lukijoihin kuuluu tähtitieteestä kiinnostuneita ja heitä, jotka haluavat tietää taivaan tapahtumista, havainnointitekniikoista, tähtikuvauksesta ja amatööritähtitieteestä yleensä.

Astronomyn perusti vuonna 1973 Stephen A. Walther, Wisconsin-Stevens Pointin yliopistosta valmistunut amatööritähtitieteilijä. Ensimmäinen numero koostui 48 sivusta, jotka sisälsivät viisi erikoisartikkelia sekä tietoa elokuussa 1973 taivaalla havaittavista tähtitieteen ilmiöistä. Ensimmäiset numerot sisälsivät astrovalokuvia ja taiteilijoiden luomia astrokuvituksia.

Walther oli työskennellyt osa-aikaisesti planetaarion luennoitsijana Wisconsinin yliopistossa Milwaukeessa ja kiinnostui tähtikuvioiden valokuvaamisesta jo varhaisessa iässä. Vaikka hän oli jo lapsuudessaan kiinnostunut tähtitieteestä, hän menestyi niin huonosti matematiikassa, että hänen äitinsä epäili hänen koskaan voivan ansaita elantoaan siitä.

Walther kuitenkin valmistui Wisconsinin yliopistosta journalismista, ja loi projektissa liiketoimintasuunnitelman amatööritähtitieteilijöille tarkoitusta aikakauslehdestä. Veljensä Davidin avulla hän onnistui luomaan lehden.

AstroMedia Corp., yhtiö, jonka Walther oli perustanut Astronomy-lehden julkaisua varten, otti päätoimittajakseen Richard Berryn. Hän loi myös nuorille suunnatun Odyssey-lehden ja teleskooppien tekemiseen suunnatun Telescope Making -lehden. Vuonna 1985 Milwaukeelainen harrastelehtien julkaisija Kalmbach osti Astronomy-lehden.

Vuonna 1992 Richard Barry jätti lehden ja päätoimittajana aloitti Robert Burnham. Kalmbach lopetti Deep Sky- ja Telescope Making -lehdet ja myi Odysseyn. Vuonna 1996 Astronomyn päätoimittajaksi tuli nykyinen Central Arizona Collegen professori Bonnie Gordon. Hänet korvasi tehtävässä vuonna 2002 Deep Sky -lehden luoja, David J. Eicher.

Astronomy-lehden toimitus tuottaa myös muita julkaisuja, kuten Explore the Universe, Beginner's Guide to Astronomy, Origin and Fate of the Univere, Mars: Explore the Red Planet's Past, Present and Future, Atlas of the Stars, Cosmos sekä 50 Mysteries of the Universe.

Lehdestä ilmestyi 2000-luvun puolivälissä jonkin aikaa Brasilian painos, joka ei kuitenkaan saavuttanut suosiota, vaan lakkautettiin vuonna 2007.

Tilaa Astronomy-lehti painettuna Suomeen edullisesti kauttamme.

Astronomy-lehden sisältöä

Astronomy julkaisee artikkeleja tähtitieteestä tieteenä ja harrastuksena. Yleensä lehden alkupuolella käsitellään ammattimaista tähtitiedettä, kun taas lehden loppupuolella esitellään tähtitieteen harrastajia kiinnostavia asioita.

Tiedeartikkelit kattavat sellaisia aiheita kuin kosmologia, avaruustutkimus, eksobiologia, ammattitason observatorioiden tekemä tutkimus sekä yksittäisen ammattitähtitieteilijät.

Jokainen Astronomy-lehden numero sisältää taitettavan tähtikartan, joka näyttää kuluvan kuukauden iltataivaan sekä planeettojen ja joiden komeettojen sijainnin.

Lehdellä on useita säännöllisiä kolumnisteja, joiden kirjoittamiin kolumneihin kuuluvat muiden muassa:

  • Bob Berman: Bob Berman's Strange Universe
  • Stephen James O'Meara: Stephen James O'Meara's Secret Sky
  • Glenn Chaple: Glenn Chaple's Observing Basics
  • Phil Harringon: Phil Harrington's Binocular Universe
  • Telescope Insider -kolumnissa haastatellaan kaukoputkiteollisuuden henkilöitä

Jokaisesta Astronomy-lehden numerosta lukijat löytävät tähti- ja planeettakarttoja, havainnointivinkkejä kaukoputkelle sekä tekniikoita ja neuvoja yötaivaan valokuvaamiseen. Lehti julkaisee myös lukijoiden lähettämiä kuvia ja kirjeitä, listaa tähtitieteen tapahtumia, uutisia ja ilmoituksia uusista tuotteista.

Joskus lehti sisältää erityisiä osia, kuten kirjasia tai julisteita, sekä varusteiden hankintaoppaita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vieläkö Astronomy-lehti ilmestyy?

Astronomy on tiede- ja luontolehti, joka kannustaa lukijoita tutkimaan maailmankaikkeutta ja ihastumaan avaruuteen. Vuodesta 1973 ilmestynyt Astronomy kukoistaa edelleen ja on maailman myydyin tähtitieteen erikoislehti.

Ilmestyykö Astronomy kuukausittain?

Astronomy on kuukausittain ilmestyvä amerikkalainen tähtitiedettä käsittelevä aikakauslehti.

Voitko Astronomy-lehden tilata Suomeen?

Ilman muuta. Voit tilata Astronomyn painettuna lehtenä kauttamme edulliseen tarjoushintaan vuoden tilausjaksolla (sis. 12 numeroa).

Paljonko Astronomy-lehden levikki on?

Astronomy on laajalevikkisin tähtitieteen erikoislehti, jonka kuukausittainen levikki on Wikipedian mukaan 84 490. Yksi sen kansainvälisistä kilpailijoista on brittiläinen BBC Sky at Night -lehti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astronomy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija