BBC Top Gear: tarjous & tilaus

108,75 

Mikään auto-ohjelma ei yllä lähelläkään Top Gearia. Eikä mikään autolehti kilpaile BBC Top Gear -lehden kanssa korkeaoktaanisesta viihteestä.

BBC Top Gear on turboahdettu sekoitus kunnioittamattomuutta ja omistautumista neljään pyörään. Sen jokainen mukaansatempaava numero on yhtä kuin sykähdyttävä ajo. Joten kiinnitä turvavyösi ja hyppää kyytiin!

Katso Top Gear -lehden tarjoukset ja tilaa lehti Suomeen kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

0,00 €13 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): e9257e001215 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi BBC Top Gear-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

BBC Top Gear -lehti

BBC Top Gear (tai vain Top Gear) on brittiläinen autolehti, jonka omistaa BBC Worldwide ja jota julkaisee Immediate Media. Se on nimetty BBC-kanavalla esitettävän BBC Top Gear -televisio-ohjelman mukaan. TV-sarjan nykyiset ja entiset juontajat, mukaan lukien Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May, ovat osallistuneet säännöllisesti myös BBC Top Gear -lehden tekoon. The Stig esiintyy säännöllisesti lehden autotesteissä ja artikkeleissa.

Top Gear -lehti ilmestyi ensimmäisen kerran lokakuussa 1993. Joulukuuhun 2022 mennessä lehdestä on ilmestynyt 360 numeroa. Lehti valitsee vuosittain Vuoden auton, joka saa runsaasti näkyvyyttä lehdessä.

Top Gearin suomenkielinen painos alkoi ilmestymään 2011, mutta lakkautettiin myöhemmin.

BBC Top Gear on Ison-Britannian johtava yleishyödyllinen autolehti. Sen levikki on 100 000 (ABC 2020) ja lukijamäärä 947 000 (NRS Readership).

BBC Top Gear tarjoaa parhaat jutut maailman tärkeimmistä autoista. Se on autolehti, joka asettaa lukijan kuskin paikalle ja vie hänet matkalle – olipa kyseessä sitten oikean valinnan tekeminen autokaupoilla tai annos puhdasta eskapismia autojen maailmaan.

Jokainen numero sisältää maailman upeimpia autokuvia ja artikkeleja, rehellisiä ja vankkumattomia arvioita jokaisesta tärkeästä autosta sekä outoja ja upeita tarinoita autoista ja autoilusta ympäri maailmaa.

Lisätietoa lehden verkkosivuilta osoitteessa topgear.com.

Lehden sisältöä:

  • Koeajot
  • Trendit ja uudet autot
  • Kolumnit
  • Artikkelit
  • Retroautot
  • Pidemmät garage-testit
  • Sähköautot
  • Brändit ja yritykset
  • Tekniset tiedot ja hinnat

Top Gear -lehtitarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien kansainvälisten aikakauslehtitilauksia välittävien jälleenmyyjien kanssa tarjotaksemme parhaat BBC Top Gear -lehden tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu Top Gear -tarjouksiimme yllä ja tilaa uunituore lehti kerran kuussa kotiin kannettuna edulliseen hintaan.

Voit tilata BBC Top Gear -lehden koko vuoden tilausjaksolla, sisältäen kaikki vuoden aikana ilmestyvät 12 tuhtia numeroa.

Älä jää paitsi maailman suurimman autolehden toiminnasta, vaan tilaa Top Gear -lehti jo tänään!

Lehti on täynnä galaksin suurenmoisimpia autoja cooleimmista sporttiautoista koko perheen hatchbackeihin, unohtamatta palkitun tiimin upeita valokuvia hienoimmissa paikoissa.

Top Gear -lehden tilaajat saavat yksinoikeudella vain tilaajille tarkoitettuja kansia, joten tilaa Top Gear nyt ja varmista omasi.

Top Gear ilmestymispäivät

BBC Top Gear -lehti ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Top Gear -lehden asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Mikäli sinulla on kysyttävää BBC Top Gear -lehdestä tai haluat esimerkiksi tehdä osoitteenmuutoksen tai perua Top Gear -lehden tilauksesi, ota yhteyttä Immediate Median asiakaspalveluun.

Huomaathan, että useimmat tällä sivulla julkaistavat Top Gear -lehtitarjoukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BBC Top Gear”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija