Onni Pupunen: tarjous & tilaus

14,90 47,90 

Onni Pupunen on 3–5-vuotiaille lapsille suunnattu lastenlehti, joka sisältää hauskoja tehtäviä perheen pienimmille.

Lehden yhdessä aikuisen kanssa suoritettavat tehtävät opettavat lapselle monia hyödyllisiä taitoja, kuten keskittymiskykyä ja uuden tiedon omaksumista.

Tutustu Onni Pupunen -lehden tarjouksiimme ja tilaa lehti lapselle lahjaksi tänään!

14,90 €3 numeroaTilaa tästä »
28,90 €6 numeroaTilaa tästä »
47,90 €11 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 2ff35ff7f138 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Onni Pupunen-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Onni Pupunen -lehden kanssa lapsi viihtyy ja oppii uutta. Tutustu tarjouksiin ja ala tilaajaksi nyt.

Onni Pupunen on Suomen ensimmäinen 3–5-vuotiaille suunnattu lastenlehti, joka ilmestyy 11-12 kertaa vuodessa. Lehti sisältää kohderyhmälleen soveltuvia värikkäitä kuvia ja aikuisen kanssa ratkottavia kehittäviä tehtäviä.

Onni Pupusen hauskat tehtävät tarjoavat mukavaa yhteistä tekemistä ja opettavat lapselle hyödyllisiä taitoja, kuten keskittymiskykyä ja tiedon omaksumista.

Lehti sisältää monipuolisesti tehtäviä, kuten piirrustus-, leikkuu-, liimaus- ja kiinnitystehtäviä. Lehdessä leikitään, opitaan ja jutellaan. Lisäksi se sisältää hyödyllisiä vinkkejä vanhemmille.

Joka numeron mukana tulee 40 tarraa, joita lapsi voi liimata sallittuihin paikkoihin.

Tilaa hauska ja opintäyteinen Onni Pupunen -lehti lapselle tänään ja säästä!

Oppiminen ja vuorovaikutus Onni Pupusen kanssa

Onni Pupusen lehdessä jokainen tehtävä on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan lapsille sekä viihdyttäviä että opettavaisia kokemuksia. Tehtävät on suunniteltu kehittämään lapsen keskittymiskykyä, joka on tärkeä taito niin oppimisessa kuin arkielämän toiminnoissakin. Lisäksi lehti tukee lapsen kykyä omaksua uutta tietoa, mikä auttaa heitä ymmärtämään paremmin ympäröivää maailmaa.

Kun vanhemmat ja lapset ratkovat yhdessä Onni Pupusen tehtäviä, se luo arvokkaita yhteisiä hetkiä. Tämä yhdessäolo ei vain vahvista perhesiteitä, vaan myös tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden seurata ja tukea lapsensa kehitystä käytännössä. Leikin ja oppimisen yhdistäminen tässä muodossa tekee jokaisesta Onni Pupunen -lehden numerosta sekä hauskan että opettavaisen kokemuksen.

Onni Pupusen tehtävät ovat suunniteltu niin, että ne tarjoavat lapsille monipuolisia oppimiskokemuksia. Tehtävät kannustavat lapsia ajattelemaan luovasti ja ratkomaan ongelmia, mikä puolestaan kehittää heidän loogista ajatteluaan ja päätöksentekokykyään. Lisäksi jokainen numero sisältää elementtejä, jotka auttavat lasta tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteitaan, mikä on tärkeä osa lapsen emotionaalista kehitystä.

Kehittäviä tehtäviä lapselle ja ohjeita aikuisille

Jokaisessa Onni Pupunen -lehden numerossa on huolellisesti valittu kokoelma tehtäviä, jotka on räätälöity kehittämään 3-5-vuotiaiden lasten tärkeitä taitoja. Lehden piirustustehtävät rohkaisevat lapsia ilmaisemaan itseään ja kehittämään kuvallista hahmottamistaan, mikä on olennaista heidän luovuuden ja ilmaisukykynsä kannalta. Leikkaus- ja liimaustehtävät puolestaan tukevat hienomotoristen taitojen kehittymistä, mikä on tärkeää niin koulutaitojen kuin arkipäiväisten askareiden suorittamisen kannalta.

Kiinnitystehtävät, kuten tarrojen käyttö, tarjoavat lapsille hauskan ja interaktiivisen tavan oppia uusia käsitteitä ja parantaa heidän koordinaatiotaan. Nämä tehtävät ovat myös erinomaisia keinoja opettaa lapsille kärsivällisyyttä ja tarkkuutta, kun he keskittyvät tehtävän suorittamiseen alusta loppuun.

Onni Pupunen -lehden sisältö ei ole vain lapsille suunnattu, vaan se tarjoaa myös vanhemmille arvokkaita vinkkejä ja ideoita. Nämä ohjeet auttavat vanhempia ymmärtämään, miten he voivat olla aktiivisesti mukana lapsensa oppimisprosessissa. Lehdestä löytyvät vinkit kattavat erilaisia aiheita, kuten miten tukea lapsen lukutaitoa, kehittää matemaattisia taitoja leikin kautta tai rohkaista luovaa ajattelua arkipäiväisissä tilanteissa.

Lisäksi, Onni Pupunen tarjoaa ohjeita siihen, miten vanhemmat voivat käyttää lehden sisältöä keskustelunaiheina lapsensa kanssa, edistäen näin sosiaalisia taitoja ja perheen sisäistä vuorovaikutusta. Tämä tekee lehdestä paitsi hauskan ja opettavaisen kokemuksen lapsille, myös arvokkaan resurssin vanhemmille heidän tukiessaan lastensa kokonaisvaltaista kehitystä.

Jokainen lehden numero sisältää 40 värikästä ja kiehtovaa tarraa, jotka tuovat lisäulottuvuuden lehden interaktiivisuuteen. Tarra-arkit ovat suunniteltu innostamaan lapsia osallistumaan aktiivisesti lehden tehtäviin, mikä lisää heidän kiinnostustaan ja sitoutumistaan. Tarrat eivät ole vain hauskoja, vaan ne ovat myös erinomainen työkalu lapsen luovan ajattelun ja tarinankerronnan taitojen kehittämiseen.

Lapset voivat käyttää tarroja monipuolisesti – esimerkiksi koristamaan piirustuksiaan, täydentämään tehtäviä tai luomaan omia kuvakertomuksiaan. Tämä rohkaisee lapsia luomaan omia tarinoitaan ja hahmojaan, mikä on tärkeää mielikuvituksen ja ilmaisun kehittymiselle. Tarratehtävät tarjoavat myös mahdollisuuden harjoitella hienomotorisia taitoja, kuten tarrojen irrottamista ja tarkkaa sijoittelua, mikä on hyödyllistä käsialan ja käsien koordinaation kannalta.

Rikastuta lapsen elämää tilauksella

Onni Pupunen -lehti on suunniteltu rikastuttamaan 3–5-vuotiaiden lasten maailmaa iloisella ja opettavaisella sisällöllä. Jokainen lehden numero on kuin aarrearkku, joka on täynnä uusia seikkailuja, tarinoita ja tehtäviä, jotka vievät lapsen mielikuvituksen lennokkaille matkoille.

Tilaamalla Onni Pupusen, annat lapsellesi mahdollisuuden kokea jännittäviä seikkailuja jokaisessa numerossa, samalla kun hän oppii ja kasvaa. Nykyinen erikoistarjous, joka on voimassa vain rajoitetun ajan, tekee tilauksesta entistä houkuttelevamman.

Jokainen Onni Pupunen -lehden numero on kuin uusi luku lapsesi kasvun ja oppimisen matkassa. Lehden tarjoamat monipuoliset aktiviteetit, kuten tarinat, pelit ja luovat tehtävät, ovat suunniteltu tukemaan lapsen kehitystä monella eri tasolla, mukaan lukien kielelliset, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot. Kun tilaat Onni Pupusen, annat lapsellesi lahjan, joka tukee hänen kehitystään ja tarjoaa ikimuistoisia hetkiä yhdessäolon merkeissä. Tämän lehden tilaus on investointi lapsen iloiseen ja monipuoliseen oppimiseen!

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Onni Pupusta ja monia muita lastenlehtiä kustantaa vuonna 1996 perustettu Flintas Publishing, joka on erikoistunut pienille lapsille ja esikoululaisille suunnattujen oppimis- ja aktiviteettilehtien ja -kirjojen julkaisemiseen.

Kaikki tältä sivulta löytyvät tarjoukset ovat määräaikaisia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta. Tilauksesi päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä.

Mikäli sinulla kuitenkin on tarvetta tehdä osoitteenmuutos tai haluat antaa palautetta lehden sisällöstä, löydät kustantajan yhteystiedot lehden sisäsivuilta tai tilauksen välittäjän verkkosivustolta.

Kuvat: Flintas

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onni Pupunen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija