Spider-Man: tarjous & tilaus

42,00 77,00 

Spider-Man eli Hämähäkkimies on jo 40 vuoden ajan tuonut Peter Parkerin seikkailut suomalaisiin koteihin.

Peter Parker on ollut lehtikuvaaja, opiskelija, tutkija ja teknologiayrityksen johtaja, mutta ennen kaikkea seittejä sinkoileva supersankari Hämähäkkimies, joka hyödyntää kekseliäisyyttään ja taituruuttaan rikollisten jahtaamiseen.

Spider-Man -lehden tarinoista vastaa Dan Slott ja kuvituksesta supersankarisarjakuvien huippunimet, mukaan lukien kanadansuomalainen virtuoosi Stuart Immonen.

Katso netin paras Spider-Man -lehden tarjous ja tilaa lehti kotiisi jo tänään!

42,00 €6 numeroaTilaa tästä »
77,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Spider-Man-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Spider-Man lehti kansia

Hämähäkkimies eli Spider-Man, oikealta nimeltään Peter Parker, on Marvel-sarjakuvissa esiintyvä naamioitunut supersankari. Spider-Man esiintyi ensikerran Stan Leen kirjoittamana ja Steve Ditkon piirtämänä Amazing Fantasy -lehden numerossa 15 vuonna 1962.

Spider-Manin, kuten monen muunkin sarjakuvahahmon taustatarina on muuttunut vuosien varrella ja päivittynyt vastaamaan nykyistä aikaa. Peter Parker on orvoksi jäänyt poika, joka varttui setänsä Ben Parkerin ja May Parkerin kodissa. Teini-ikäisenä Parkeria puree radioaktiivinen hämähäkki, jonka ansiosta hän saa hämähäkin voimat ja kyvyt.

Parker käyttää aluksi voimiaan ollakseen julkisuuden henkilö, eikä puutu aselliseen ryöstöön, jonka seurauksena Ben-setä saa surmansa. Tragedian seurauksena Parker omaksuu Spider-Manin henkilöllisyyden ja lupaa taistella vääryyttä vastaan. Tarinoissa hän saa vastaansa Marvelin tunnetuimpia superroistoja, kuten Vihreä Menninkäinen, Tohtori Mustekala ja Venom.

Vaikka Spider-Man on yksinäinen supersankari, 2000-luvulla hänestä tuli Kostaja. Hahmo on ollut myös Uusien Kostajien, Ihmenelosten, Puolustajien ja YPKVV:n jäsenenä.

Sarjakuvien lisäksi Spider-Manista on tehty lukuisia tv- ja animaatiosarjoja, 11 elokuvaa sekä 9 videopeliä. Hahmoa ovat näytelleet muiden muassa Shameik Moore, Tom Holland ja Tobey Maguire.

Spider-Man -lehti

Marvel Hämähäkkimies Spider-Man -lehteä julkaisee Story House Egmont, joka julkaisee Suomessa sarjakuvalehtiä ja lastenlehtiä sekä urheilu- ja harrastelehtiä. Kustantajan muita lehtiä ovat mm. Muumi, TOPModel ja Tex Willer.

Lehden laaja hahmokaarti koostuu sekä Spider-Manin ystävistä että vihollisista. Vanhoja lehdessä esiintyviä tuttuja ovat mm. Ihmenelosten Liekki, Johnny Storm ja Mustana Kissana tunnettu murtovaras Felicia Hardy.

Lisäksi lehdessä on mukana uudempia hahmoja, kuten entinen Kostaja ja YPKVV:n agentti Barbara "Bobbi" Morse (Matkijalintu) ja Clayton Cole (Riitasointu), mutta myös Spider-Manin monet veriviholliset, kuten Eddie Brock (Venom) ja Norman Osborn (Vihreä Menninkäinen).

Yhtä tärkeitä lehden hahmoja ovat rakas May-täti, J. Jonah Jameson, Robbie Robertson, Betty Brant, Mary Jane, Flash Thompson ja Harry Osborn.

Spider-Man -lehden tarinoista vastaa Dan Slott, joka on kirjoittanut seikkailuja jo vuodesta 2008 lähtien, ja kuvituksesta supersankarisarjakuvan kirkkaimmat tähdet, joista mielenkiintoisena nimenä mainittakoon kanadansuomalainen Stuart Immonen. Kollegoidensa arvostama Immonen on virtuoosimainen taiteilija.

Spider-Man -lehden tarjoukset ja tilaaminen

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Spider-Man -tarjoukset kaikkien supersankarisarjakuvan ystävien saataville.

Spider-Man -lehti on saatavilla sekä irtonumero- ja tilausmyynnissä. Lehden voi tilata postilaatikkoon toimitettuna 6 kuukauden (sis. 6 numeroa) tai 12 kuukauden tilausjaksolla, joka sisältää vuosikerran eli 12 tuhtia numeroa.

  1. Kestotilaus on hinnaltaan edullisempi tilausmuoto, jossa tilaus jatkuu tilausjakson päätyttyä normaalihintaisena, ellei tilausta sitä ennen peruta.
  2. Määräaikainen tilaus on hinnaltaan hieman kalliimpi tilausmuoto, jossa tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.

Tarjoukseen voi joskus sisältyä myös tilaajalahja. Näet mahdollisen tilaajalahjan valittuasi tarjouksen.

Tutustu tarjouksiin kaikessa rauhassa yllä ja valitse itsellesi sopivin.

Spider-Man ilmestymispäivät

Spider-Man ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Lehden loppuvuoden ilmestymispäivät ja maistiaisia kansikuvista löydät helpoiten Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Tilausasiat ja peruutus

Lehden tilaukseen liittyvät asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja peruutukset, tulee tehdä Story House Egmontin tilaajapalvelun kautta, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spider-Man”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija