Pelit: tarjous & tilaus

39,90 49,90 

Pelit-lehti on jokaiselle pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvalle yksilölle omistettu kulttuurilehti. Se ei ainoastaan kartoita, mikä tekee retropeleistä suosittuja tai mikä uusissa julkaisuissa kiehtoo, vaan myös valottaa pelimaailman suuntia ja syitä niiden taustalla.

Pelit-lehden sivuilta löytyvät pohditut, syvälle tunkeutuvat ja viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden tarinat. Tämä lehti ei pelkästään katso pelinkehityksen kulissien taakse, vaan ottaa kantaa ja keskustelee peliteollisuuden nykytilasta.

Pelit-lehden persoonallinen ote ja tinkimätön journalismi tarjoavat lukijoilleen ainutlaatuisia näkökulmia ja oivalluksia pelaamisen maailmasta. Tämä lehti on enemmän kuin pelkkä julkaisu; se on ikkuna pelikulttuurin ytimeen.

Maailma saattaa muuttua, mutta Pelit-lehti kehittyy ja paranee aina vain, pysyen pelaamisen maailman sydämessä.

Tutustu huipputarjouksiimme ja tilaa Pelit itselle tai lahjaksi jo tänään!

39,90 €6 numeroaTilaa tästä »
49,90 €11 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Pelit-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tässä Pelit-lehden numerossa käsiteltiin mm. Alan Wake -pelisarjaa, tekoälyä ja A Plague Tale -peliä.

Tässä Pelit-lehden numerossa käsiteltiin mm. Alan Wake -pelisarjaa, tekoälyä ja A Plague Tale -peliä.

Pelit-lehti lyhyesti

Pelit on kuukausittain ilmestyvä tietokone- ja konsolipelien erikoislehti, joka on perustettu vuonna 1992. Se on levikiltään Suomen ja Pohjoismaiden suurin pelilehti. Sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy.

Pelit-lehti perustetiin Commodore-kotitietokoneisiin erikoistuneen C-lehden (kirjoitusasu C=lehti) ja vuodesta 1987 ilmestyneiden Pelit-vuosikirjojen tilalle.

Tuija Lindén ja Niko Nirvi olivat keränneet vuosikirjaan Mikrobitissä ja C=lehdessä julkaistuja arvosteluja sekä uutta sisältöä niiden ympärille. Kirjat ilmestyivät aluksi kerran vuodessa, myöhemmin kaksi kertaa vuodessa.

C=lehden levikin tippuessa sekä vuosikirjojen ja PC-pelien menestyessä kustantaja päätty yhdistää C=lehden ja kausijulkaisut tietokonepeleihin erikoistuneeksi lehdeksi. C=lehden tilaajat ohjattiin joko Pelit- tai Mikrobitti-lehden tilaajiksi. Erityisesti Amiga-harrastajat olivat pettyneitä päätökseen.

Pelit-lehden suunnittelivat Lindén ja Nirvi yhdessä. He halusivat lehden henkilöityvän toimittajiinsa, joten lehden pääkirjoituksesta ja kolumneista tehtiin kuvalliset. Lehti oli myös Macmaailman jälkeen toinen tietokonetaittoa hyödyntänyt lehti.

Idean tietokonetaiton hyödyntämiseen toimittajat saivat KyöPelit-sarjakuvia piirtäneeltä Harri Vaaliolta, joka toi ilmi, että Macilla kuvien värierottelun voi tehdä itse. Yksittäisen värikuvan erottelu oli kallista, minkä takia vanhoissa peliarvosteluissa käytettiin vain vähän kuvia.

Vuonna 1993 Pelit-lehden rinnalla alettiin ylläpitää Pelit-BBS-purkkia. Yhdessä purkissa oli tiedostot, toisessa keskustelut. Lehden ensimmäiset verkkosivut julkaistiin vuonna 1997. 1990-luvulla julkaistiin myös Pelit CD-ROM -nimistä levyä, joka sisälsi muun muassa PDF-lehtiä.

Lehti järjesti vuosina 1998–2007 Kyöpelit-gaalaa (nyk. Finnish Game Awards), jossa julkistettiin lehden lukijoiden valitsemat parhaat pelit. Vuodesta 2003 lähtien Figma alkoi jakaa tapahtumassa kulta- ja platinapelipalkintoja sekä julkistamaan tilastotietoa pelialan kehityksestä. Viimeinen Kyöpelit-gaala järjestettiin 2007, ja se oli samalla Pelit-lehden 15-vuotisjuhla.

Vuonna 1998 lehden rinnalla alettiin julkaisemaan PlayStation-peleihin keskittynyttä Peliasema-lehteä. Vuonna 2001 se kuitenkin sulautettiin Pelit-lehteen, joka alkoi käsitellä myös konsolipelejä.

Syyskuussa 2014 lehden kustantaminen siirtyi Sanoma Media Finlandilta Fokus Medialle. Lehden nykyinen päätoimittaja on Tuukka Grönholm.

Mitä Pelit-lehti tarjoaa?

Pelit-lehti erottuu selvästi muiden tietotekniikan alan julkaisujen, kuten Mikrobitin joukosta, keskittymällä vahvasti konsoli- ja tietokonepelien maailmaan. Erikoistuminen peleihin tekee siitä ainutlaatuisen lukukokemuksen kaikille "gamereille".

Lehden sisältö koostuu suurelta osin peliarvosteluista, jotka tarjoavat syvällistä analyysiä ja uusien pelien arvosteluja. Nämä arvostelut ovat arvokkaita sekä harrastajille että satunnaisille pelaajille, sillä ne tarjoavat kattavan katsauksen mm. uusien pelijulkaisujen ominaisuuksiin, pelattavuuteen ja viihdearvoon.

Pelit-lehden sivuilta löytyy myös runsaasti peleihin liittyviä oheisartikkeleja, kuten peliuutisia ja -ennakoita. Artikkelit pitävät lukijat ajan tasalla pelimaailman uusimmista trendeistä, tulevista julkaisuista ja alaan liittyvistä mielenkiintoisista ilmiöistä.

Lehden ainutlaatuista sisältöä rikastuttavat toimittajien kirjoittamat kolumnit, joissa pohditaan pelejä ja tietotekniikkaa yleisemmin laajemmasta näkökulmasta. Kolumnit tarjoavat oivaltavia ja usein kriittisiäkin näkemyksiä pelialan nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Aika ajoin lehdestä julkaistaan myös erikoisnumeroita, jotka keskittyvät esimerkiksi tiettyihin peligenreihin, kuten urheilu- tai musiikkipeleihin. Syventävä tieto ja analyysit ovat erityisen hyödyllisiä näistä genreistä kiinnostuneille pelaajille.

Pelit-lehdessä pelit on arvioitu sen perustamisesta lähtien 100 pisteen asteikolla, mikä mahdollistaa tarkan ja yksityiskohtaisen arvion pelin laadusta. Lisäksi lehti myöntää "Pelit suosittelee" -leiman peleille, jotka erottuvat joukosta innovatiivisuudellaan tai erinomaisella toteutuksellaan tietyllä osa-alueella, riippumatta pelin kokonaisarvosanasta.

Kaiken kaikkiaan Pelit-lehti tarjoaa monipuolisen ja syvällisen näkemyksen pelimaailmaan. Sen asiantuntevat peliarvostelut ja laaja-alaiset artikkelit tekevät siitä korvaamattoman lähteen kaikille peliharrastajille tai alasta muuten kiinnostuneille.

Anna Pelit-lehden tilaus lahjaksi

Haluatko antaa ystävällesi tai perheenjäsenellesi lahjaksi jotain ainutlaatuista ja viihdyttävää? Pelit-lehden tilaus on erinomainen tapa yllättää pelien ystävä!

Pelit tarjoaa syvällistä tietoa niin konsoli- kuin tietokonepelienkin maailmasta – uusien pelien asiantuntevat arvostelut, kiehtovat artikkelit ja syvälliset analyysit pelialan trendeistä.

Voit valita lahjatilauksen useista eri tilausjaksoista, mukaan lukien 6 kk:n tilaus (sis. 6 numeroa) tai 12 kk:n tilaus (sis. 11 numeroa). Lisäksi voit päättää haluatko tilata lehden määräaikaistilauksena vai kestotilauksena.

 • Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti määräajan loputtua ilman jatkuvaa sitoutumista ja on erinomainen tapa kokeilla lehteä tietyn ajanjakson ajan.
 • Kestotilaus on usein edullisempi vaihtoehto ja jatkuu toistaiseksi, kunnes tilaaja päättää sen erikseen. Jatkuva tilaus sopii pitkäaikaiseen seurantaan ja jatkuvaan lukunautintoon.

Pelit-lehden tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja tuo iloa lahjan saajalle jokaisen lehden ilmestyessä miltei kuukausittain. Se on lahja, joka jatkaa antamistaan koko tilausjakson ajan, valitsetpa sitten 6 kk:n tai 12 kk:n tilausjakson, tarjoten viihdettä, tietoa ja inspiraatiota pelien maailmasta.

Tilaus on myös helppo uudistaa, mikäli lahjan saaja toivoo mahdollisuutta jatkaa lehden lukemista tilausjakson jälkeen. Anna Pelit-lehden kautta lahjaksi kokonainen maailma pelien ja pelaamisen ihmeitä!

Uusin numero ja ilmestymispäivät

Pelit-lehti ilmestyy kuukausittain, 11 kertaa vuodessa. Vain kesälomien aikaan heinäkuussa jää yksi kuukausi täyttämättä. Uunituore numero kolahtaa postilaatikkoosi aina kuun ensimmäisen tai toisen viikon keskiviikkona.

Vuonna 2024 Pelit ilmestyy seuraavina päivänä ja aiheilla:

 1. 10.1.2024. Prince of Persia: uudet pelit ja historia
 2. 7.2.2024. Vuoden parhaat pelit.
 3. 13.3.2024. Tekken 8: genre, joka eli kauemmin kuin kolikkopelit.
 4. 10.4.2024. Homeworld 3 ja parhaat avaruusstrategiat.
 5. 8.5.2024. Ark 2 ja muut craftauspelit.
 6. 12.6.2024. VR-pelien nykytilanne.
 7. 7.8.2024. Miten tekoälykehitys vaikuttaa pelinkehitykseen?
 8. 11.9.2024. Shakkia kuoleman kanssa eli pelit elokuvissa.
 9. 9.10.2024. Urheilupelien syksy.
 10. 13.11.2024. Räiskintäpelien vuosipäivitykset.
 11. 11.12.2024. Joulun kovimmat hitit.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Pelit-lehteä julkaisee Fokus Media. Tilauksiin liittyvissä asioissa, mukaan lukien lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, pyydämme ottamaan yhteyttä Fokus Median asiakaspalveluun.

Voit kirjautua palveluun omalla asiakasnumerollasi, jonka löydät lehden takakannesta tai tilauslaskultasi.

Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 135 A, 4. krs.
00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Fokus Median asiakaspalvelu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pelit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija