Psychology Today: tarjous & tilaus

34,45 

Psychology Today on suurelle yleisölle suunnattu yhdysvaltalainen aikakauslehti, jossa käsitellään ihmisen käyttäytymisen eri osa-alueita. Lehti on perustettu vuonna 1967, ja se ilmestyy joka toinen kuukausi.

Lehti kattaa laajan joukon eri osa-alueita, mukaan lukien psykologia, neurotieteet, ihmissuhteet, seksuaalisuus, vanhemmuus, terveys ja työ.

Psychology Todayn tunnuslause Here to Help tarkoittaa, että sen tehtävä on auttaa ihmisiä hallitsemaan paremmin omaa terveyttään ja hyvinvointiin, mukauttamaan ajatteluaan sekä hallitsemaan erilaisia mielenterveyteen ja ihmissuhteisiin liittyviä huolenaiheita.

Katso Psychology Today -tarjous ja tilaa lehti painettuna Suomeen postilaatikkoosi kannettuna edulliseen hintaan!

0,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 996cbd979ef2 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Psychology Today-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa Psychology Today lehti

Psychology Today -lehdestä

Psychology Today on maailman suurin mielenterveys- ja käyttäytymistieteen media, jossa käsitellään ihmisen käyttäytymisen eri osa-alueita.

Kaikki sai alkunsa painetusta lehdestä vuonna 1967, kun Nicholas Charney perusti Yhdysvalloissa Psychology Today -aikakauslehden. Vuoteen 1981 lehden levikki oli kasvanut miljoonaan kappaleeseen.

Psychology Today tunnetaan arvovaltaisista käännetyistä tiedeartikkeleistaan, jotka ovat vetäneet puoleensa niin yksittäisiä psykologeja kuin alan huippututkijoitakin kirjoittamaan omista ja muiden töistä helposti ymmärrettävällä tavalla.

Esimerkiksi käsitteet "ryhmäajattelu" ja "kuusi erottavaa askelta" esiteltiin ensimmäisen kerran Psychology Today -lehden sivuilla. Lehdessä on esitelty myös monet maineikkaat psykologit ja psykiatrit Viktor Franklista Carl Rogersiin ja Alber Ellisiin.

Psychology Today on saanut lukuisia palkintoja sekä toimituksesta sisällöstään että ulkoasustaan.

Lehden päätoimittajia ovat olleet Anastasia Toufexis, Robert Epstein ja Kaja Perina.

Lehden tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Työskentelemme yhteistyössä Suomen johtavien lehtitarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Psychology Today -tarjoukset suomalaisten saataville mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa Psychology Today Suomeen kotiovellesi kannettuna, tai anna Psychology Todayn tilaus lahjaksi psykologiasta ja ihmisen käyttäytymisestä kiinnostuneelle läheiselle.

Uusin numero ja ilmestymispäivät

Psychology Today ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Löydät koko vuoden numerot teemoineen lehden verkkosivuilta, josta voi tilata myös lehden aiemmin ilemstyneitä numeroita painetussa muodossa.

Lehden verkkosivuilta löytyy myös kaikkien numeroiden digiarkisto vuodesta 1992 lähtien.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Psychology Today”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija