Science: tarjous & tilaus

199,00 

Science tai Science Magazine on vertaisarvioitu tiedelehti ja yksi maailman johtavista akateemisista julkaisuista. Sen ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1880.

Viikoittain ilmestyvä Science julkaisee pääasiassa merkittävimpiä tieteellisiä tutkimuksia ja tutkimuskatsauksia, mutta myös uutisia ja mielipiteitä tiedettä ja teknologiaa koskevista aiheista.

Vaikka lehti on yhdysvaltalainen, se on hyvin kansainvälinen julkaistu. Noin 40 prosenttia siinä julkaistuista tutkimuksista on Yhdysvaltojen ulkopuolelta.

Katso paras Science-lehden tarjous ja tilaa lehti Suomeen nyt huippuhintaan!

0,00 €51 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 449cc871bca1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Science-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Science lehti

Science, laajalti myös Science Magazine, on vuonna 1880 ensimmäisen kerran ilmestynyt, American Association for the Advancement of Sciencen (AAAS) julkaisema vertaisarvioitu aikakauslehti ja yksi maailman parhaista akateemisista julkaisuista.

Nykyään Science ilmestyy viikoittain, ja sillä on noin 130 000 tilaajaa. Lehden arvioitu lukijamäärä on yli 400 000.

Lehden pääpaino on alkuperäisten tieteellisten tutkimusten ja tutkimuskatsausten julkaisemissa, mutta Science julkaisee myös tieteeseen liittyviä uutisia, mielipiteitä ja muita tieteentekijöitä kiinnostavia aiheita.

Muista tiedelehdistä poiketen, Science kattaa kaikki tieteenalat. Vaikka Science on AAAS:n julkaisu, se ottaa vastaan tutkimuksia myös muilta tieteellisiltä seuroilta. Alle 7 prosenttia lehden toimitukseen toimitetuista artikkeleista päätyy julkaistavaksi.

Science-lehden historiaa

Sciencen perusti Thomas Edisonin ja myöhemmin Alexander Graham Bellin taloudellisella tuella newyorkilainen toimittaja John Michels vuonna 1880.

Lehti ei kuitenkaan saanut tarpeeksi tilaajia menestyäkseen ja lopetti julkaisemisen vuonna 1882. Graham Bell ja Gardiner Greene Hubbard ostivat lehden oikeudet ja palkkasivat hyönteistutkija Samuel H. Scudderin elvyttämään lehden seuraavana vuonna.

Vuoteen 1894 mennessä Science oli jälleen taloudellisissa vaikeuksissa ja se myytiin psykologi James McKeen Cattellille 500 dollarilla.

Vuonna 1900 Sciencesta tuli American AAAS:n lehti, ja lehdessä julkaistiin muiden muassa Albert Einsteinin, Edwin Hubblen ja Tomas Hunt Morganin artikkeleita.

1950- ja 1960-luvuilla Sciencen levikki kasvoi merkittävästi, kun siinä käsiteltiin muun muassa Apollo-ohjelmaa ja AIDS-tutkimusta.

Lehden nykyinen päätoimittaja on Holden Thorp.

Science-tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Työskentelemme yhteistyössä lukuisten aikakauslehtikustantajien ja lehtitarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Science-tarjoukset kaikkien suomalaisten saataville.

Tutustu Science-tarjouksiin yllä ja tilaa yksi maailman arvostetuimmista tiedejulkaisuista kotiovellesi kannettuna parhaaseen mahdolliseen hintaan. Toimituskulut sisältyvät hintoihin.

Tai anna lahjaksi Science-lehden tilaus tieteen ja huippututkimuksen ystävälle.

Voit tilata Science-lehden kotiisi vuoden tilausjaksolla, joka sisältää 52 painavaa numeroa tieteestä.

Kauttamme löydät sekä määräaikaiset että jatkuvat tilaukset.

Huomaathan, että ulkomaisia lehtiä tilattaessa ensimmäisen numeron toimitusaika voi olla pidempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Science”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija