Shiba-Sudoku: tarjous & tilaus

29,00 

Shiba-Sudoku on kiehtova japanilaishenkinen sudokulehti, joka tarjoaa monipuolisen ja runsaan annoksen huippulaatuisia sudokuja ja muita tehtäviä.

Shiba-Sudoku -lehden pääpaino on helpoissa ja helpohkoissa tehtävissä, mutta Shiban dilemmat -osio tarjoaa haastetta myös kokeneemmille ratkojille.

Shiba-Sudoku on kätevän kokoinen lehti, joka on helppo sujauttaa käsilaukkuun tai reppuun, kun haluat pitää tehtävät aina mukanasi.

Muhkea lehti sisältää yli 300 sudokua sekä suosittuja erikoissudokuja ja kakuroja.

Kaikki lehden tehtävät ovat uusia ja ennen julkaisemattomia, ja tehtävien ratkaisut löytyy lehden lopusta.

Lehdessä on bonuskilpailu, josta voit voittaa 1 000 euroa rahaa puhtaana käteen!

0,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 69098ba4f068 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Shiba-Sudoku-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Shiba-Sudoku tarjous

Shiba-Sudoku on kiehtova japanilaishenkinen sudokulehti, joka tarjoaa lukijoilleen runsaan ja monipuolisen kattauksen huippulaatuisia tehtäviä. Lehti on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin sudokun ratkojille.

Lehden pääpaino on helpoissa ja helpohkoissa tehtävissä, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan aloittelijoille. Näissä tehtävissä numeroiden sijoittelu on selkeää ja logiikka helposti hahmotettavissa, mikä auttaa lukijoita kehittämään sudokun ratkaisutaitojaan askel askeleelta.

Kokeneemmille ja haastetta kaipaaville sudokun ystäville Shiba-Sudoku tarjoaa Shiban dilemmat -osion, joka sisältää hieman vaikeampia tehtäviä. Nämä tehtävät vaativat syvällisempää päättelyä ja loogista ajattelua, mikä tarjoaa ratkojille mielenkiintoisia haasteita.

Shiba-Sudoku -lehti julkaistaan neljä kertaa vuodessa, ja sen julkaisusta vastaa Kolmiokirja. Lehti ilmestyy seuraavina päivinä: 4.4., 1.6., 1.8. ka 3.10. Säännöllisesti ilmestyvä muhkea sudokupaketti tarjoaa sudokujen ystäville odotettavaa jännitystä ja innostusta neljä kertaa vuodessa.

Jokaisessa Shiba-Sudoku -lehden numerossa lukijoita odottaa yli 300 sudokua, erikoissudokua ja kakuroa. Monipuolinen tehtävävalikoima takaa, että jokainen lukija löytää lehdestä mieleisensä pulman ratkottavaksi. Olipa kyseessä perinteinen sudokun ratkaisu tai uusien haasteiden kokeileminen erikoissudokun tai kakuron parissa, Shiba-Sudoku tarjoaa lukijoilleen unohtumattoman sudokuelämyksen.

Shiba-Sudoku on uusi, mutta jo nyt suosittu sudokulehti, joka yhdistää laadukkaan tehtäväsisällön, japanilaisen kulttuurin elementit ja säännöllisen julkaisuaikataulun tarjoten lukijoilleen ainutlaatuisen sudokukokemuksen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shiba-Sudoku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija