Sisu-Kryptot: tarjous & tilaus

15,80 36,00 

Sisu-Kryptot on korkealaatuinen ratkontapaketti kaikille kirjain-numeroyhdistelmien ystäville.

Tämä 36-sivuinen kryptolehti koostuu Suomen parhaiden laatijoiden sopivan helpoista ja hauskoista kryptoista. Perinteisten kryptojen lisäksi lehdestä löytyy suosituimpia erikoistehtäviä, kuten akrostikkoja.

Jokaisessa numerossa on vähintään 200 €:n tehtäväpalkinto sekä Tonnikisa, josta voi voittaa upeat 1000 € puhtaana käteen.

Tutustu tarjouksiin ja tilee Sisu-Kryptot -lehti itselle tai lahjaksi jo tänään!

15,80 €5 numeroaTilaa tästä »
36,00 €10 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 8499456c2863 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Sisu-Kryptot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Sisu-Kryptot on uusi kryptolehti, joka tarjoaa helppoja ja hyväntuulisia kryptotehtäviä 10 kertaa vuodessa sekä mahdollisuuden voittaa rahapalkintoja.

Astu kryptoarvoitusten maailmaan Sisu-Kryptojen kanssa

Sisu-Kryptot on uusin tulokas kaikille aivonystyröitä kutkuttavien kirjain-numeroyhdistelmien ystäville. Tämä 36-sivuinen julkaisu on suunnattu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kryptoratkaisijoille, tarjoten monipuolisen kokoelman Suomen parhaiden laatijoiden suunnittelemia kryptoja.

Ominaisuudet:

 • Monipuolisuus. Sisu-Kryptot tarjoaa laajan valikoiman sopivan helpoista ja hauskasti haastavista kryptoista. Jokainen sivu kutsuu sinut mukaan jännittävään aivojumppaan, jossa kirjain-numeroyhdistelmät heräävät eloon.
 • Erikoistehtävät. Pakettiin sisältyy perinteisten kryptojen ohella suosittuja erikoistehtäviä, kuten akrostikkoja, jotka tuovat lisämaustetta ja vaihtelua ratkontaan.
 • Palkinnot. Jokaisessa numerossa on mahdollisuus voittaa 200 euron tehtäväpalkinto. Lisäksi Sisu-Kryptot tarjoaa jännittävän Tonnikisan, jossa onnekkailla on mahdollisuus voittaa huikeat 1000 euroa puhtaana käteen!

Kenelle se sopii?

Tämä kryptolehti voi olla erinomainen valinta:

 • Aloittelevat ratkojat. Jos olet uusi ratkoja kryptojen villissä maailmassa, Sisu-Kryptot tarjoaa helposti lähestyttäviä tehtäviä, jotka opastavat sinut näiden kiehtovien arvoitusten maailmaan.
 • Kokeneemmat kryptonikkarit saavat vastaansa haastavampia tehtäviä, jotka testaavat taitojasi ja pitävät mielesi virkeänä.
 • Aivotreenien ystävät. Jos nautit aivopähkinöiden ratkomisesta ja haluat kehittää loogista ajatteluasi, Sisu-Kryptot voi olla juuri sinulle sopiva valinta.

Miksi valita Sisu-Kryptot?

Sisu-Kryptot tarjoaa paitsi mukavaa ajanvietettä, myös mielen treeniä, joka stimuloi aivoja ja tarjoaa samalla mahdollisuuden voittaa rahapalkintoja.

Tämä lehti on viihdyttävä ja palkitseva tapa pitää aivosi aktiivisena. Se on täydellinen yhdistelmä hauskuutta, haastetta ja mahdollisuuksia voittaa!

Ilmestymispäivät

 1. 3.1.
 2. 1.3.
 3. 2.4.
 4. 4.6.
 5. 2.7.
 6. 1.8.
 7. 3.9.
 8. 1.10.
 9. 1.11.
 10. 3.12.

Mitä kryptot ovat?

Krypto on ainutlaatuinen sanaristikko, jossa perinteiset vihjeet korvataan kirjainten koodimerkeillä. Tässä arvoituksellisessa pulmassa jokaiselle kirjaimelle on annettu oma numeronsa, ja nämä numerot toimivat vihjeinä sanojen ratkaisemiseksi.

Kryptossa numerot alkavat yleensä ykkösestä, ja jokainen numero vastaa tiettyä kirjainta. Lisäksi visuaaliset vihjeet, kuten kuvat, voivat auttaa ratkaisijaa ymmärtämään, mitä kirjainta tietty numero edustaa.

Esimerkiksi, kryptossa voi olla kuvana siili, ja sen vieressä numerojärjestys 1,2,2,3,2. Tämä tarkoittaa, että jokaiseen ruutuun, jossa on numero 1, kirjoitetaan kirjain 'S', numero 2 vastaa 'I':tä, ja niin edelleen.

Ratkaisun edetessä pelaajan täytyy päätellä seuraavat kirjaimet jo ratkaistujen perusteella.

Nettiversioissa kryptoissa on usein mukana sovellus, joka automaattisesti täyttää kaikki samalla numerolla merkityt ruudut, kun yhden ruudun kirjain on päätelty.

Sokkokryptoissa, jotka ovat kokonaan ilman vihjeitä, ratkaisun haaste on entistä suurempi. Kryptot tarjoavat siis ainutlaatuisen ja haastavan aivopähkinän, joka yhdistää loogisen päättelyn ja sanaston tuntemuksen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisu-Kryptot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija