Soundi: tarjous & tilaus

62,90 115,90 

Soundi on enemmän kuin musiikkilehti; se on ikkuna suomalaiseen pop- ja rockkulttuuriin. Vuodesta 1975 lähtien Soundi on tuonut lukijoilleen tuoreimmat uutiset, syvälliset artistihaastattelut ja asiantuntevat levyarviot, säilyttäen asemansa Suomen kärkilehtenä rock- ja popmusiikin alalla.

Soundin sivuilta löydät kirjon värikkäitä ja teräväkulmaisia tarinoita, jotka heijastavat suomalaista musiikkimaailmaa sen kaikessa monimuotoisuudessa. Lehti on omistautunut tarjoamaan lukijoilleen sekä laajan katsauksen rockhistoriaan että kärjessä kulkevia trendejä ja uusia suuntauksia.

Tutustu Soundin houkutteleviin tilaustarjouksiin ja anna itsellesi tai läheisellesi mahdollisuus sukeltaa syvemmälle suomalaisen musiikin sydämeen. Katso parhaat tarjoukset nyt ja tilaa Soundi kotiin kannettuna!

62,90 €6 numeroaTilaa tästä »
115,90 €11 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Soundi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Soundi - Paras musalehti

Soundi-lehti lyhyesti

Soundi on suomalainen rock-musiikkilehti, jota kustantaa Pop Media. Lehden perustivat vuonna 1975 Musa-lehden aiemmin perustaneet Waldemar Wallenius ja Pekka Markkula kollegoineen.

Perustajat olivat kyllästyneet Musa-lehden kustantajan työehtojen tiukennuksiin ja kokivat, ettei lehden toimittamiselle jäänyt tarpeeksi aikaa sanaristikoiden ja paikallislehden teolta. Soundi syntyi intohimosta musiikkia ja sen ympärillä käytävää keskustelua kohtaan. Jo alusta asti lehti on omistautunut tarjoamaan lukijoilleen syvällistä analyysiä, kattavia haastatteluja ja asiantuntevia arvioita, erottuen edukseen suomalaisen musiikkimedian kentässä.

Toukokuussa 1993 Soundi koki vaikeita aikoja, kun sen silloinen kustantaja Fanzine Oy meni konkurssiin ja lehden ilmestyminen lakkasi. Se johti kuitenkin uuteen alkuun, kun saman vuoden kesäkuussa A-lehdet osti Soundin ja jatkoi sen julkaisemista, varmistaen lehden ilmestymisen ja aseman suomalaisessa kulttuurimaisemassa.

Vuonna 2013 tapahtui merkittävä käännekohta, kun Pop Media osti Soundin A-lehdistä. Tämä siirto ei ainoastaan vahvistanut Soundin asemaa, vaan mahdollisti myös uusia kehityssuuntia ja laajennuksia. Vuoden 2014 alusta Rytmi-lehti yhdistettiin Soundiin, joka jäi myös lehden nimeksi. Kahden arvostetun julkaisun voimat yhdistänyt fuusio oli merkittävä askel suomalaisen musiikkijournalismin kentässä.

Soundin päätoimittaja on toukokuussa 2013 aloittanut Mikko Meriläinen. Häntä tehtävässä edelsi Timo Kanerva (1975–2013).

Soundin historia kertoo tarinan intohimosta, sopeutumiskyvystä ja kestävyydestä, ja lehti on pysynyt vahvana ja merkityksellisenä suomalaisille musiikin ystäville vuosikymmenten ajan. Tämä tekee siitä paitsi aikansa kuvastimen, myös ikkunan suomalaiseen musiikkielämään ja sen kehitykseen.

Lehden vanhoja numeroita voi löytyä esimerkiksi antikvariaateista.

Soundi suomalaisen musiikkikulttuurin sydämessä

Soundin parhaalle tulokkaalle myöntämän Master of Pulpets -palkinnon on voittanut mm. Litku Klemetti. Kuva: Soundi

Soundin parhaalle tulokkaalle myöntämän Master of Pulpets -palkinnon on voittanut mm. Litku Klemetti. Kuva: Soundi

Soundi tunnetaan laajasta ja syvällisestä sisällöstään, joka kattaa niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin musiikkitapahtumat, artistit ja ilmiöt.

Lehden sivuit tarjoavat kattavan valikoiman artikkeleita, jotka syventyvät musiikin eri osa-alueisiin. Erityisesti kotimaiset artistit saavat Soundissa ansaitsemansa huomion perusteellisten ja syvällisten haastattelujen muodossa, jotka tarjoavat ainutlaatuisia näkemyksiä ja tarinoita suoraan musiikin ytimistä. Soundi onkin tullut tunnetuksi siitä, että se tarjoaa lukijoilleen musiikkiuutisia ja -artikkeleita, jotka yhdistävät musiikkihistorian syvän tuntemuksen ja uusimmat trendit musiikkimaailmassa​​.

Soundi-lehden sisältö kattaa laajan kirjon aiheita, kuten ajankohtaiset, terävät ja värikkäät musiikkiuutiset, eri genreihin keskittyvät artikkelit ja mielenkiintoiset artistihaastattelut. Lehdestä löytyy myös livearvioita, levyarvosteluja ja upeita valokuvia, jotka tuovat lukijan lähemmäs musiikkitapahtumien tunnelmaa ja tarjoavat ainutlaatuista näkökulmaa artistien ja bändien esiintymisiin​​.

Soundi on myös tunnettu siitä, että se nostaa esiin uusia kykyjä ja tuoreita ilmiöitä musiikkikentällä. Esimerkiksi Demoefekti-palstalla arvioidaan lukijoiden lähettämiä demoja, tarjoten nuorille ja nouseville artisteille mahdollisuuden saada arvokasta näkyvyyttä ja palautetta. Lisäksi Soundi-palkinto ja Master of Pulpets -tulokaspalkinto ovat merkittäviä tunnustuksia, jotka myönnetään vuosittain ansioituneille suomalaisille musiikkivaikuttajille ja uusille tulokkaille.

Soundi-palkinnon ovat saaneet esimerkiksi Tuomari Nurmio (2005), Ismo Alanko (2010), J. Karjalainen (2011), Chisu (2019), Paula Vesala (2020) ja Maija Vilkkumaa (2022). Master of Pulpets -tulokaspalkinnon ovat pokanneet muiden muassa Litku Klemetti (2016), Vesta (2017) ja Maustetytöt (2019).

Näin Soundi-lehti tarjoaa monipuolisen ja syvällisen näköalan suomalaiseen ja kansainväliseen musiikkikulttuuriin, joka tekee siitä korvaamattoman lukukokemuksen kaikille musiikin ystäville.

Lehtitarjoukset ja tilaaminen kotiin

Soundin tilaaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi jokaisen musiikin ystävän tarpeisiin. Yhteistyössä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien kanssa tarjoamme sinulle netin parhaat Soundi-tarjoukset, jotka kattavat sekä määräaikaiset että jatkuvat tilaukset.

 • Määräaikainen tilaus on loistava vaihtoehto, jos haluat kokeilla lehteä tietyn ajanjakson ajan tai antaa tilauksen lahjaksi. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti sovitun ajanjakson jälkeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen uusimisesta tai peruuttamisesta.
 • Jatkuva tilaus on kätevä valinta jos haluat nauttia Soundista jatkuvasti ilman, että sinun täytyy muistaa uusia tilaus. Usein määräaikaista tilausta edullisempi jatkuva tilaus uusiutuu automaattisesti. Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen milloin tahansa.

Miksi tilata Soundi?

 • Ajankohtaisuus ja syvällisyys. Soundi pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä musiikkitrendeistä, uusista julkaisuista ja tulevista tapahtumista. Lehti tarjoaa syvällisiä haastatteluja, kattavia levyarvosteluja ja mielenkiintoisia artikkeleita, jotka tuovat esiin musiikkimaailman moninaiset äänet.
 • Laaja kirjo sisältöä. Saat käsiesi ulottuville laajan kirjon mielenkiintoista sisältöä eri genreistä ja aiheista, kuten livearvioita, artistihaastatteluja, ja erikoisartikkeleita, jotka kattavat niin kotimaisen kuin kansainvälisenkin musiikkikentän.
 • Eksklusiivista sisältöä, jota et löydä mistään muualta!
 • Kätevä kotiinkuljetus. Soundi toimitetaan suoraan kotiovellesi varmistaen, että saat uunituoreen numeron käsiisi jo ilmestymispäivänä.
 • Erinomainen lahja musadiggarille. Soundin tilaus on erinomainen lahjaidean musiikin ystävälle, tarjoten hänelle kuukausittaisen annoksen musiikkitietoutta ja -kulttuuria.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa Soundi-lehti kotiisi tai anna tilaus lahjaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Ilmoitetut hinnat sisältävät toimituskulut. Vaikka tarjoukset eivät useinkaan sisällä tilaajalahjaa, on Soundi itsessään jo lahja jokaiselle, joka rakastaa hyvää musiikkia.

Syyskuun 2023 Soundin kannessa oli Stoned Statues. Sisäsivuilla käsiteltiin muun muassa jazzia.

Syyskuun 2023 Soundin kannessa oli Stoned Statues. Sisäsivuilla käsiteltiin muun muassa jazzia.

Ilmestymispäivät

Soundin ja muiden Pop Median lehtien ilmestymispäivä on aina perjantai, joten se antaa lukijoilleen täydellisen viikonlopun lukuaineiston, joka rikastuttaa heidän musiikillista elämäänsä.

Vuonna 2024 lehden ilmestymispäivät ovat seuraavat:

 1. 19.1.2024
 2. 23.2.2024
 3. 22.3.2024
 4. 19.4.2024
 5. 17.5.2024
 6. 20.6.2024
 7. 23.8.2024
 8. 20.9.2024
 9. 18.10.2024
 10. 15.11.2024
 11. 13.12.2024

Vuonna 2023 lehden ilmestymispäivät ovat seuraavat:

 1. 27.1.2023
 2. 24.2.2023
 3. 24.3.2023
 4. 21.4.2023
 5. 19.5.2023
 6. 22.6.2023
 7. 25.8.2023
 8. 22.9.2023
 9. 20.10.2023
 10. 17.11.2023
 11. 15.12.2023

Löydät koko vuoden ilmestymispäivät Pop Median verkkosivuilta.

Yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Tilauksia koskevat asiat, kuten osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Pop Median tilaajapalvelun kautta. Katso yhteystiedot tästä.

Tilaukset, tilausten peruuttaminen sekä laskuihin liittyvät kysymykset:

Puh. 03 4246 5302
Email: tilaajapalvelu(at)popmedia.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soundi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija