Suuri Sanahakukirja: tarjous & tilaus

39,00 

Tervetuloa sanapelien kiehtovaan maailmaan, jossa mielikuvitus kohtaa sanojen loiston!

Suuri Sanahakukirja tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman erilaisia sanahakuja, vihjesanoja, kuvasanahakuja ja anagrammeja, jotka on suunniteltu kehittämään sanavarastoa hauskalla ja interaktiivisella tavalla.

Tämä 68-sivuinen tehtäväkirja on suunnattu kaikenikäisille sanapelien ystäville. Sen tehtävät ovat helpompia kuin perinteiset kuvaristikot, joten niistä nauttivat niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin. Jokainen tehtävä on luotu suomalaisen laatijaosaamisen mestareiden toimesta, jotka ovat panostaneet sekä sisältöön että visuaaliseen ilmeeseen.

Suuri Sanahakukirja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, tuoden jatkuvasti uutta aivopähkinää ratkottavaksi. Tilaamalla nyt, saat kirjan kotiisi joka toinen kuukausi – aina tuoreena ja täynnä uusia haasteita.

Älä missaa tätä mahtavaa tarjousta! Tilaa Suuri Sanahakukirja nyt kampanjahintaan ja anna aivoillesi ansaitsemansa harjoitus samalla kun viihdytät koko perhettä. Osta itselle tai lahjaksi – se on täydellinen tapa yhdistää oppiminen ja hauskanpito.

39,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Suuri Sanahakukirja-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Suuri Sanahakukirja: Kokonaisvaltainen aivotreeni koko perheelle

Suuri Sanahakukirja tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen kokoelman aivojumppaa koko perheen iloksi. Tämä 68-sivuinen julkaisu on täynnä erilaisia sanapelejä, kuten helppoja sanahakuja, kuvasanahakuja, vihjesanahakuja sekä anagrammeja, jotka haastavat mielen ja kehittävät sanavarastoa leikkisästi ja opettavaisesti.

Kirjan tehtävät ovat suunniteltu olevan helpompia kuin perinteiset kuvaristikot, mikä tekee niistä sopivia niin lapsille kuin aikuisillekin. Laatijakaartimme, joka koostuu alan tunnetuista suomalaisista ammattilaisista, on varmistanut, että jokainen tehtävä ei ainoastaan viihdytä vaan myös opettaa. Ulkoasu ja sisältö ovat saaneet erityistä huomiota, jotta jokainen sivu tarjoaa sekä esteettistä että älyllistä stimulaatiota.

Suuri Sanahakukirja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka parittoman kuukauden 10. päivä. Tilaus alkaa automaattisesti seuraavasta mahdollisesta numerosta, joten et jää paitsi yhdestäkään aivoja virkistävästä numerosta.

Nyt voit tilata tämän ainutlaatuisen tehtäväkirjan edulliseen kampanjahintaan Tilaa-lehti.fi -sivustolta. Tämä kirja, joka aiemmin oli saatavilla vain irtomyyntinä, on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla myös tilaajille. Tee tilaus itsellesi tai anna se lahjaksi ystävälle – se on täydellinen tapa rentoutua ja pitää mieli virkeänä.

Miksi Suuri Sanahakukirja?

Monipuoliset tehtävät

Suuri Sanahakukirja tarjoaa laajan kirjon sanahakupelejä, jotka on suunniteltu viihdyttämään ja haastamaan eri ikäryhmiä. Kirjasta löytyy tehtäviä aina helppoista sanahauista monimutkaisempiin anagrammeihin ja kuvasanahakuihin.

Tämä moninaisuus pitää kirjan aina mielenkiintoisena ja varmistaa, että jokainen perheenjäsen löytää itselleen sopivia haasteita. Lisäksi isoja aukeaman sanahakuja tarjoaa visuaalisesti miellyttävän kokemuksen, joka kutsuu koko perheen yhteiseen ajanviettoon.

Kehittävä ja viihdyttävä

Sanapelit ovat tunnetusti erinomaisia työkaluja sanavaraston laajentamiseen. Suuri Sanahakukirja ei ainoastaan tarjoa hauskoja hetkiä sanapelejä ratkoessa, vaan myös auttaa parantamaan kielitaitoa ja kognitiivisia taitoja leikin varjolla.

Ratkomisen ilo yhdistyy oppimisen riemuun, mikä tekee tästä kirjasta erinomaisen resurssin niin lapsille, jotka oppivat lukemaan, kuin aikuisillekin, jotka haluavat pitää mielensä terävänä.

Huippulaatijat

Jokainen Suuren Sanahakukirjan tehtävä on suunniteltu ja toteutettu suomalaisen laatijaosaamisen huippunimien toimesta. Nämä asiantuntijat ovat tunnustettuja alallaan ja heidän kätensä jälki näkyy tehtävien laadukkuudessa ja innovatiivisuudessa.

Tämä tarkoittaa, että jokainen tehtävä ei ainoastaan viihdytä, vaan on myös pedagogisesti mietitty ja visuaalisesti houkutteleva.

Säännöllinen julkaisu

Kirja ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, mikä tarkoittaa, että uusi tehtäväpaketti saapuu joka toinen kuukausi. Säännöllinen julkaisutahti pitää mielen virkeänä ja tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita sanapelien ystäville.

Tämä tekee Suuresta Sanahakukirjasta luotettavan ja odotetun lisän kotien kirjahyllyihin ympäri Suomen.

Kampanjahinta

Suuri Sanahakukirja on nyt saatavilla erikoishintaan, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman sijoituksen niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin lahjaksi.

Tämä kampanjahinta mahdollistaa laadukkaan sisällön hankkimisen edullisesti, tarjoten samalla mahdollisuuden tukea kotimaista laatijaosaamista ja kulttuurituotantoa.

Tilaa Suuri Sanahakukirja jo tänään ja koe sanapelien maailma uudella ja innostavalla tavalla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suuri Sanahakukirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija