Parhaat Sanahaut: tarjous & tilaus

24,00 

Parhaat Sanahaut -lehti tuo sinulle 52 sivua täynnä älyllistä stimulaatiota ja sanallista hauskuutta! Tämä tehtävälehti on suunniteltu viihdyttämään ja haastamaan niin aloittelijoita kuin kokeneita sanapelien ratkojia.

  • Selkeät ja helposti lähestyttävät tehtävät sopivat kaiken ikäisille ja taitotasoisille.
  • Nauti laadukkaista, suomalaisten huippulaatijoiden käsialaa olevista sanahakutehtävistä, jotka tarjoavat sekä haastetta että oivaltamisen iloa.
  • Kaikki oikeat vastaukset löytyvät helposti lehden loppuosasta, joten voit tarkistaa ratkaisusi nopeasti ja vaivattomasti.
  • Jännittävä bonuskilpailu: Osallistu mukana tulevaan kilpailuun ja voita jopa 1000 euroa!

Parhaat Sanahaut ilmestyy parittomien kuukausien ensimmäisenä päivänä, tuoden uuden tehtäväpaketin suoraan kotiovellesi säännöllisesti.

Älä odota – tartu tilaisuuteen! Tilaa älyllistä ajanvietettä, jossa yhdistyvät hauskuus ja oppiminen.

24,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): a6606cfc6792 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Parhaat Sanahaut-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Parhaat Sanahaut on jokaisen sanapelien ystävän unelmakirja. Tämä 52-sivuinen tehtäväkokonaisuus on suunniteltu tarjoamaan mielekästä ajanvietettä niin sanapelien konkarille kuin vasta-alkajallekin. Lehti sisältää kattavan valikoiman selkeitä ja helposti lähestyttäviä sanahakutehtäviä, jotka on tuotettu suomalaisten huippulaatijoiden käsissä.

Ominaisuudet:

  • Selkeät ja helpot sanahaut: Jokainen tehtävä on suunniteltu selkeäksi ja helpoksi, jotta ratkomisen ilo säilyy kaikenikäisillä.
  • Laadukkaat tehtävät: Tehtävät on laadittu suomalaisen sanapeliosaamisen parhaimmiston toimesta, varmistaen korkean laadun ja haasteen jokaiselle sivulle.
  • Vastaukset helposti saatavilla: Kaikki oikeat ratkaisut ovat saatavilla lehden loppuosassa, mikä tekee tarkistamisesta nopeaa ja helppoa.
  • Bonuskilpailu: Lehden mukana tulee jännittävä bonuskilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa 1000 euroa!

Miksi Parhaat Sanahaut?

Parhaat Sanahaut tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden uppoutua sanapelien maailmaan ja nauttia oivalluksen ilosta. Tämä lehti ei ainoastaan rentouta mieltä, vaan myös stimuloi aivoja kehittävällä ja miellyttävällä tavalla. Sen helppo vaikeustaso tekee siitä sopivan koko perheelle.

Julkaisuaikataulu

Lehti ilmestyy joka parittoman kuukauden ensimmäisenä päivänä, joten voit odottaa säännöllisesti uutta materiaalia, joka pitää mielen virkeänä ja viihdyttää pitkäksi aikaa.

Hanki omasi nyt!

Parhaat Sanahaut on paksu, edullinen ja laadukas paketti, joka tuo ratkottavaa jokaiseen kotiin. Älä missaa mahdollisuutta voittaa 1000 euroa ja hyödyntää erikoistarjous, joka tekee tästä paketista vieläkin houkuttelevamman.

Tilaa Parhaat Sanahaut tänään ja sukella sanapelien maailmaan, joka haastaa mieltäsi ja tarjoaa rentouttavaa ajanvietettä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parhaat Sanahaut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija