Scientific American: tarjous & tilaus

79,00 240,00 

Scientific American (SciAm) on yhdysvaltalainen populaaritieteellinen aikakauslehti. Vuonna 1845 perustettuun lehteen ovat kirjoittaneet monet kuuluisat tiedemiehet, mukaan lukien Albert Einstein.

Scientific Americanin pääsisältöä ovat uusien tutkimustulosten kansantajuiset esittelyt. Lehti kattaa kaikki neurotieteen, ekologian, teknologian, meteorologian ja kasvitieteen viimeisimmät uutiset.

Se esittelee uusimmat löydöt ja innovaatiot sekä kyseenalaistaa tiedon, jonka luulimme jo tietävämme. Historiallisia artefakteja, lääketieteen kehitys ja aikaa vanhemmat kysymykset ovat vain pieni osa Scientific Americanin kiehtovaa sisältöä.

Katso Scientific American -tarjoukset alta ja tilaa lehti Suomeen postilaatikkoosi kannettuna tai lahjaksi!

240,00 €0 numeroaTilaa tästä »
79,00 €12 numeroaTilaa tästä »
169,00 €36 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 4a30d96ea7f8 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Scientific American-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Scientific American tarjous & tilaus

Springer Nature

Scientific American -lehteä julkaisee johtava tutkimus-, koulutus- ja ammattijulkaisujen kustantaja Springer Nature, joka on omistautunut edistämään uusien ideoiden kehitystä ja puolustamaan avointa tiedettä.

Springer Nature toimii yli 50 maassa ja työllistää noin 13 000 henkilöä. Yritys on sitoutunut ylläpitämään korkealaatuista palvelua tiedeyhteisölle ja kumppaneilleen kaikkialla maailmassa.

Scientific American -lehti

Vuonna 1845 perustettu Scientific American tarjoaa asiantuntijoiden näkemyksiä tärkeimmistä ja kunnioitettavimmista tieteen ja teknologian edistysaskelista ja selittää, miten ne muuttavat ymmärrystämme maailmasta ja muokkaavat elämäämme.

Scientific American tarjoaa uutisia ja kommentteja ajankohtaisista tapahtumista sekä syvällisiä asiantuntijoiden haastatteluja ja henkilökuvia, mukaan lukien yli 200 Nobel-palkittua tiedemiestä ja -naista.

Pysy ajan tasalla maailmaa muuttavista tutkimuksista ja löydöistä tilaamalla Scientific American -aikakauslehti.

Lehti ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Scientific American -tarjous & tilaaminen Suomeen

Työskentelemme yhteistyössä johtavien aikakauslehtikustantajien ja lehtitarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat mahdolliset Scientific American -tarjoukset myös suomalaisten saataville.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa Scientific American kotiovellesi kannettuna tai anna lahjaksi arvostetun lehden tilaus tiedettä ja teknologiaa rakastavalle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Voit tilata Scientific American -lehden 1 tai 3 vuoden tilausjaksolla. Vuodessa ilmestyy 12 huippumielenkiintoista numeroa.

Lehden tilaukseen sisältyy:

  • Yli 7 000 lehden digiarkisto aina vuoteen 1845 asti, sisältäen mm. Einsteinin, Curien ja muiden ajattomien tiedemiesten artikkelit.
  • 12 numeroa vuodessa
  • Yli 150 e-kirjaa ja muuta digitaalista sisältöä
  • Yli 200 uutta artikkelia, uutista ja kommenttia osoitteessa scientificamerican.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Scientific American”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija