TOPModel: tarjous & tilaus

27,00 54,00 

Löydä lapsesi luovuus ja anna hänen sukeltaa muodin, ystävyyden ja taiteen inspiroivaan maailmaan suomenkielisen TOPModel-lehden kanssa!

Tämä jännittävä lehti on täynnä värikkäitä sivuja, jotka ovat pullollaan hauskoja piirustus- ja askartelutehtäviä, muotivinkkejä ja tarinoita, jotka vievät lapsesi mielikuvituksen lentoon.

okainen numero sisältää muhkean XXL-julisteen, monipuoliset askartelutarvikkeet ja kaiken, mitä nuori muotisuunnittelija tarvitsee luodakseen omia mestariteoksiaan.

Tilaa nyt ja avaa ovi lapsesi luovaan maailmaan, jossa hauskuus ja oppiminen kulkevat käsi kädessä.

54,00 €0 numeroaTilaa tästä »
27,00 €6 numeroaTilaa tästä »
49,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 1cd6c52a9bda Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi TOPModel-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Nuori tyttö hymyilee iloisesti keltaisessa paidassa, pitäen käsissään TOPModel-lehteä, taustalla hämyisä huone valaistuna pehmeillä boke-efektin valopisteillä.

TOPModel on Story House Egmontin julkaisema suomenkielinen lastenlehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa lapsellesi ikimuistoisen matkan muodin, luovuuden ja ystävyyden maailmaan. Tämä 44 sivun värikäs julkaisu on suunniteltu erityisesti 6-12-vuotiaiden lasten mielikuvituksen ruokkimiseen ja heidän taiteellisten taitojensa kehittämiseen.

Inspiroivia aktiviteetteja

Lehden jokainen numero on täynnä inspiroivia aktiviteetteja: piirustus- ja väritystehtäviä, muodin ja kauneuden vinkkejä sekä tarinoita TOPModelien elämästä, jotka opettavat lapsille ystävyydestä, empatiasta ja itseluottamuksesta.

Lehden mukana tulevat XXL-kokoiset julisteet, monipuoliset tarvikkeet askarteluun ja piirustukseen sekä pohjat ja mallit tarjoavat lapsille mahdollisuuden toteuttaa itseään ja kehittää kädentaitojaan.

Kannustaa yhteisöllisyydeen

TOPModel-lehti ei ole vain viihdyttävä ja opettavainen; se myös kannustaa lapsia olemaan sosiaalisia, jakamaan omia luomuksiaan ja osallistumaan erilaisiin kilpailuihin, mikä lisää yhteisöllisyyden tunnetta. Lukijat saavat tilaisuuden tulla osaksi TOPModel-yhteisöä, jossa he voivat jakaa omia tarinoitaan, töitään ja saada inspiraatiota toisiltaan.

Lehden tarjoamat elämän- ja rakkausneuvot ovat ikäkaudelle sopivia ja käsittelevät aiheita, jotka ovat lapsille tärkeitä ja ajankohtaisia, kuten ystävyyssuhteita, kouluelämää ja perheen merkitystä. Näiden ohella lehti sisältää myös viihdyttäviä elementtejä, kuten horoskooppeja, julkkisten tyylin arvosteluita ja mielenkiintoisia testejä, jotka pitävät lukijoiden mielenkiinnon yllä.

Lisäksi TOPModel-lehti tarjoaa lapsille mahdollisuuden oppia muodista ja pukeutumisesta hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Lehti ei keskity ainoastaan ulkonäköön, vaan korostaa luovuuden ja omien ideoiden merkitystä, mikä tukee lasten itseilmaisua ja itseluottamuksen kasvua.

Miksi tilata TOPModel?

TOPModel-lehden tilaaminen on helppoa ja se tarjoaa jatkuvaa iloa ja innostusta lapsellesi. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joten jokainen numero tuo uusia ideoita ja inspiraatiota lapsesi arkeen. Tilaa nyt ja anna lapsellesi mahdollisuus kokea muodin, luovuuden ja ystävyyden maailma omassa kodissanne.

Lehden sisältö on suunniteltu erityisesti pikkulasten mielenkiinnon kohteita ja tarpeita silmällä pitäen, joten vanhemmat voivat luottaa siihen, että TOPModel-lehden sisältö on turvallista, opettavaista ja sopivaa heidän lapsilleen. Lehdessä ei ole laihdutusvinkkejä tai muita sopimattomia sisältöjä, vaan se keskittyy positiivisiin ja kannustaviin viesteihin, jotka tukevat lasten terveen itsetunnon kehitystä.

Tilaa TOPModel-lehti tänään ja avaa lapsellesi ovi luovaan maailmaan, jossa muoti, taide ja ystävyys kohtaavat. Tämä lehti on täydellinen lahja innokkaille ja luoville lapsille, jotka rakastavat muotia, piirtämistä ja askartelua. Se ei ainoastaan viihdytä, vaan myös opettaa ja inspiroi, mikä tekee siitä arvokkaan lisän lapsesi kehitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TOPModel”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija